Cisco kondigt nieuwe CCNA certificering aan

Maandag 25 juni jl. heeft Cisco een aantal belangrijke wijzigingen in haar CCNA certificering bekend gemaakt. De trainingen INTRO en ICND worden vervangen door de trainingen ICND1 en ICND2. Daarnaast wordt een nieuwe certificering geïntroduceerd: CCENT.

Trainingen

De vierdaagse training Introduction to Cisco Networking Technologies (INTRO) en de vijfdaagse training Interconnecting Cisco Network Devices (ICND) verdwijnen. Ze maken plaats voor een tweetal nieuwe trainingen:
• Interconnecting Cisco Network Devices Part 1 (ICND1)
• Interconnecting Cisco Network Devices Part 2 (ICND2)
Beide trainingen hebben een duur van 5 dagen.
Certificeringen
De CCNA certificering is te behalen na het volgen van beide nieuwe trainingen ICND1 en ICND2. Daarnaast is het na het volgen van de training ICND1 mogelijk om vanaf 26 juli 2007 het examen CCENT af te leggen, waardoor de CCENT certificering behaald kan worden.
Klik hier voor een volledig overzicht van de wijzigingen in de CCNA certificering.
Fast Lane biedt de ICND1 en ICND2 trainingen aan per 1 augustus 2007. Beide trainingen kosten € 1.995,-.
De eerste ICND1 training vindt plaats van 20 t/m 24 augustus 2007, waarna de ICND2 training van 27 t/m 31 augustus gepland staat.
Natuurlijk is het mogelijk dat u op dit moment bezig bent met het behalen van uw CCNA certificering en dat deze wijziging dus middenin dit proces valt. Dit is geen probleem: een huidig INTRO of ICND examen kunt u tot 3 jaar na slagen combineren met één van de nieuwe examens om zo toch uw CCNA certificering te behalen. Uw investeringen zijn dus niet voor niets geweest!
Klik hier voor een overzicht van de combinatiemogelijkheden.
Voor inschrijven of meer informatie, neemt u contact op met Fast Lane via telefoon (030 658 2131) of e-mail (info@flane.nl).

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: