Start Challenge & Reward programma 23 april 2007

Cisco Advanced Technologies, zoals Unified Communications, Security en Wireless, biedt organisaties vandaag de dag veel kansen. Voorspeld wordt dat de markt voor vooral Unified Communications en Security de komende jaren sterk zal groeien. Met Cisco Advanced Technologies onderscheidt u zich met uw organisatie van de concurrenten.
Wanneer u zich met uw organisatie begeeft op een nieuwe markt, staat u voor een aantal uitdagingen. Om u hierbij zoveel mogelijk te ondersteunen, biedt Cisco het Challenge & Reward programma.
In dit programma daagt Cisco uw organisatie uit zich te ontwikkelen in Cisco Advanced Technologies om u vervolgens te belonen met onder andere aantrekkelijke kortingen. Het programma laat uw organisatie volledig vrij te kiezen voor Unified Communications, Security of Wireless.
Fast Lane biedt alle trainingen die nodig zijn om als organisatie aan de eisen van het Challenge & Reward programma te voldoen. Op maandag 23 april a.s. start het opleidingsprogramma voor certificering voor Express Unified Communications met de training Cisco Certified Network Associate. De volledige planning is als volgt:
Account Manager
Cisco Sales Expert (CSE) - 2 t/m 3 mei 2007
Cisco IPC Express Sales Specialist (IPCXAM) - 10 mei 2007
Cisco Lifecycle Services Express (LCSE) - 15 t/m 16 mei 2007
Field Engineer
Cisco Certified Network Associate (CCNA) - 23 t/m 27 april 2007
Cisco IP Communications Express Specialist (IPTX) - 21 t/m 25 mei 2007
Cisco Lifecycle Services Express (LCSE) - 15 t/m 16 mei 2007
In samenwerking met Cisco en de distributeurs biedt Fast Lane het hele traject aan tegen een aantrekkelijke prijs. Uw korting kan oplopen tot 50% van het bedrag wat u betaalt voor het normale traject.
Binnenkort biedt Fast Lane ook het gehele Security opleidingsprogramma aan.
Voor de exacte prijzen en beschikbaarheid, neemt u contact op met Fast Lane via telefoon (030 658 21 31) of e-mail (info@flane.nl).

AddThis buttons
 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.   Got it!