NPSA en OPSMGR trainingen in september

NetApp Protection Software

Een goede beveiliging van de data en toepassingen binnen uw organisatie: u kunt er niet omheen. NetApp’s protection software als SnapMirror, SnapRestore, SnapVault, Open Systems SnapVault en SnapLock helpen u mission-critical data binnen de organisatie op een veilige manier te beheren.

De training ! is voor administrators en beheerders die werken met deze NetApp protection software.

Tijdens de training komen onder andere Snapmirror voor Open Systems en Protection Manager aan bod. Studenten leren werken met deze toepassingen door een afwisseling van theorie en hands-on praktijkoefeningen.

Deze training is onderdeel van zowel de !NetApp Certified Data Management Administrator (NCDA) als de !NetApp Certified Implementation Engineer (NCIE) certificering.

Van 28 t/m 30 september biedt Fast Lane de NPSA training aan in Utrecht.


NetApp en VMware
Van 31 augustus t/m 4 september biedt Fast Lane de training !VMware ESX on NetApp Storage Systems (NAVMW) in Utrecht aan met gegarandeerde doorgang.

De training is bedoeld voor systeembeheerders en system engineers die verantwoordelijk zijn voor de implementatie en het beheer van de VMware ESX server in een NetApp storage omgeving.


NetApp Operations Manager
Van 28 september t/m 2 oktober biedt Fast Lane de training !Operations Manager, Protection Manager, and Provisioning Manager Administration (OPSMGR) aan in Utrecht.

De training is bedoeld voor administrators en beheerders die werken met de Operations Manager, Protection Manager en Provisioning Manager software om mission-critical data binnen de organisatie veilig te stellen.


Meer informatie
Voor meer informatie over NetApp trainingen en certificeringen neemt u contact op met Fast Lane via +31 (0)30 658 2131 of e-mail.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: