Nieuwe trainingen combineren Cisco Data Center en VMware

Fast Lane introduceert Cisco Nexus 5000, 2000 en 1000V trainingen

Als Cisco Learning Solutions Partner biedt Fast Lane alle officiële Cisco Nexus trainingen. Zo heeft Fast Lane recentelijk de nieuwe versie van de training !Implementing Cisco Data Center Network Infrastructure 2 (DCNI-2) ontwikkeld, die het Nexus platform en de 5000 en 7000 series switches behandelt. Verder behoort de training !Data Center Network Infrastructure Design (DCNID) tot het trainingsaanbod.

Nieuwe Nexus trainingen
In aanvulling op dit reeds bestaande aanbod heeft Fast Lane nu een tweetal nieuwe Nexus trainingen ontwikkeld die ingaan op de Nexus 5000, 2000 en 1000V switch. Deze twee trainingen gaan dieper in op de combinatie van het Nexus platform en VMware in het netwerk, en het data center van de toekomst vanuit Cisco oogpunt.

Met de komst van deze trainingen zijn er nu voor het eerst zeer praktijkgerichte Cisco Nexus trainingen beschikbaar, vol hands-on laboefeningen.

NIEUW !Implementing Data Center Networks Using the Cisco Nexus 5000 Switch and 2000 Fabric Extender (IDCN5K)
In deze 3-daagse training wordt ingegaan op Cisco’s geïntegreerde SAN/LAN netwerkarchitectuur. Hierin staan de Nexus 2000 en Nexus 5000 oplossingen van Cisco centraal. Tijdens de training wordt uitgebreid aandacht besteed aan de Fibre Channel over Ethernet (FCoE) en Data Center Bridging (DCB) protocollen. Verder komt de hardware- en softwarearchitectuur van de Nexus familie aan bod en de wijze waarop deze producten omgaan met congestiemanagement en QOS in FCoE/DCE netwerken.
Binnen de training wordt intensief gewerkt met het nieuwe Nexus remote lab van Fast Lane in diverse hands-on laboefeningen.

NIEUW !Implementing Data Center Networks Using the Cisco Nexus 1000V Switch (IDCN1V)
In deze 2-daagse training wordt ingegaan op de Nexus 1000V oplossingen van Cisco. Naast de hardware- en softwarearchitectuur worden alle relevante protocollen uitgelegd en wordt de relatie met VMware producten toegelicht.
Binnen de training wordt intensief gewerkt met het nieuwe Nexus remote lab van Fast Lane in diverse hands-on laboefeningen.


Nieuw Cisco Nexus 7000 lab voor Fast Lane
Trainen bij Fast Lane betekent trainen met geautoriseerd cursusmateriaal, getraind worden door gecertificeerde docenten die de theorie versterken met praktijkvoorbeelden, en oefenen met professionele labs.

Fast Lane heeft haar reeds bestaande labinfrastructuur recentelijk uitgebreid met de aanschaf van een compleet Cisco Nexus lab, bestaande uit Nexus 7000, 5000 en 2000 systemen.

Cisco Nexus switches, die draaien onder Cisco NX-OS, bieden een schaalbare en flexibele oplossing voor data centers. De Nexus 7000 is specifiek ontworpen voor 10-Gigabit Ethernet netwerken.


Meer informatie
Voor meer informatie over Cisco Nexus trainingen of andere Fast Lane trainingen neemt u contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of e-mail.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: