Cisco-partners Niscayah, Getronics en A2 Networks nemen deel aan IPVS training

Fast Lane biedt eerste training voor Cisco Physical Security in Nederland

UTRECHT – Fast Lane Benelux, aanbieder van geautoriseerde Cisco, NetApp en VMware trainingen, levert deze week in samenwerking met Cisco de eerste training op het gebied van Cisco Physical Security in Nederland. Het initiatief stelt Cisco-partners in staat kennis op het gebied van Physical Security te vergroten en de ATP-certificering voor Cisco Video Surveillance te behalen.

Cisco-partners Niscayah Nederland, Getronics Nederland en A2 Networks zijn de eerste partners die gebruik maken van dit aanbod. Systems engineers doen in de hands-on !IP Video Surveillance (IPVS) training kennis op van Physical Security. Diverse laboefeningen op een in de klas aanwezige labinfrastructuur zorgen ervoor dat theorie en praktijk naadloos op elkaar aansluiten.

De Physical Security-oplossingen van Cisco maken het mogelijk om bestaande, analoge beveiligingsystemen te integreren met webgebaseerde software-oplossingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het IP-netwerk als betrouwbaar en veilig platform. Beveiligingsinformatie is hierdoor op elke gewenste tijd en plaats beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan het online en realtime monitoren van beveiligingscamera’s. Hierdoor kan sneller op incidenten worden gereageerd.

Fred Gerritse, Directeur Channels bij Cisco Nederland: “Physical Security is een relatief nieuw kennisgebied voor veel van onze partners. Momenteel zien we de vraag van klanten naar beveiligingsoplossingen als onderdeel van hun complete communicatie-infrastructuur echter toenemen. Met de Cisco Physical Security-training verzorgd door onze ervaren opleidingspartner Fast Lane, kunnen we onze partners snel op het juiste kennisniveau brengen en onze klanten een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening garanderen.”

Marc Deelen, Algemeen Directeur bij Niscayah: “Voor veel bedrijven kost het beheer van de verschillende beveiligingssystemen waar zij mee te maken hebben veel tijd en energie. Bij Niscayah zijn wij altijd op zoek naar manieren voor onze klanten om hun securityoplossingen gebruiksvriendelijker en kostenefficiënter in te richten. De remote-functionaliteiten van Physical Security, zoals implementatie, onderhoud en updates op afstand, vereenvoudigen de beheeromgeving aanzienlijk. Daarnaast biedt Physical Security onze klanten een betrouwbaar en open platform van waaruit verschillende systemen makkelijk geïntegreerd kunnen worden.”

Naast training op het gebied van Video Surveillance biedt Fast Lane onder andere ATP-training op het gebied van TelePresence, Rich Media Communications en Wireless Mesh.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze of andere Cisco trainingen neemt u contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of e-mail

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: