TrainingIndustry.com publiceert opnieuw jaarlijkse Top 20

Fast Lane in ‘TrainingIndustry.com Top 20 IT Training Companies’

UTRECHT – Fast Lane, aanbieder van geautoriseerde Cisco, NetApp en VMware trainingen, maakt voor het tweede jaar op rij onderdeel uit van de onlangs door TrainingIndustry.com gepubliceerde ‘Top 20 IT Training Companies’.

TrainingIndustry.com houdt de IT trainingmarkt nauwlettend in de gaten en bepaalt op deze manier de beste aanbieders van IT trainingen wereldwijd. Uit deze aanbieders wordt jaarlijks de ‘Top 20 IT Training Companies’ samengesteld. TrainingIndustry.com ondersteunt haar klanten op deze manier in de zoektocht naar de juiste trainingpartner.

De Top 20 van dit jaar bestaat uitsluitend uit IT bedrijven die naast het gebruikelijke aanbod aan trainingen meerwaarde bieden door specifiek in te spelen op de doelstellingen van de klant.

Het introduceren van vernieuwende ideeën, en het hebben van groeipotentieel en een brede geografische spreiding zijn enkele van de criteria die TrainingIndustry.com hanteert in de samenstelling van de lijst.

Herman Goedman, directeur Fast Lane Benelux: “We hebben de afgelopen jaren onze uiterste best gedaan onze klanten innovatieve oplossingen te bieden. De praktijk leert dat dit gewaardeerd wordt, zoals blijkt uit onze groei en de opname in de TrainingIndustry.com Top 20.”

Als Cisco Learning Solutions Partner en Authorized Learning Partner van NetApp is Fast Lane wereldwijd vertegenwoordigd met kantoren en trainingscentra in alle regio’s. Naast klassikale trainingen in het Open Rooster biedt Fast Lane haar trainingen in maatwerk, blended leervorm, Bootcamp of online.

De volledige lijst is, in willekeurige volgorde, hier te bekijken.

Meer informatie
Voor meer informatie over Fast Lane of haar trainingsaanbod neemt u contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of e-mail

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: