Verdere uitbreiding van Data Center en Nexus portfolio

Fast Lane introduceert Cisco UCS trainingen

Fast Lane is door Cisco geautoriseerd de nieuwe trainingen op het gebied van Cisco Unified Computing (UCS) te verzorgen. Met de introductie van de UCS trainingen breidt Fast Lane haar Data Center en Nexus portfolio verder uit.

Data Center Unified Computing Design (DCUCD)
Deze 5-daagse training gaat dieper in op het ontwerp van Data Center Unified Computing oplossingen. Onderwerpen als performance, analysis tools, sizing en migration processes staan centraal in deze design training. Daarnaast bestaat de training uit hands-on laboefeningen, bedoeld om de kandidaten vertrouwd te maken met de belangrijkste concepten van de UCS omgeving.

De DCUCD training bereidt kandidaten voor op de certificering Cisco Data Center Unified Computing Design Specialist (DCUCD).

!CI-DCUCD

Data Center Unified Computing Implementation (DCUCI)
De 5-daagse DCUCI training biedt kennis op het gebied van Cisco’s Unified Computing System en leert kandidaten een gevirtualiseerde Data Center omgeving te implementeren. Daarnaast gaat de training in op de implementatie van de UCS oplossingen binnen een Data Center infrastructuur, gebruik makend van de Cisco Nexus oplossingen.

De DCUCI training bereidt kandidaten voor op de certificering Cisco Data Center Unified Computing Support Specialist (DCUCS).

Bekijk de volledige DCUCI cursusbeschrijving

Meer Data Center en Nexus trainingen
Het portfolio van Fast Lane omvat alle officiële trainingen op het gebied van Cisco Data Center en Cisco Nexus. Daarnaast zijn er diverse trainingen ontwikkeld om het programma compleet te maken.

!FL-FCOE
!FL-CNOW
!FL-DCAO
!FL-IDCN1V
!FL-IDCN5K
!FL-IDCN7K
!FL-ICMNDC
!FL-WNNDC

Meer informatie
Voor meer informatie over de Cisco UCS trainingen of over andere Data Center of Nexus trainingen neemt u contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of e-mail.

AddThis buttons
 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.   Got it!