CCNA Bundel combineert zelfstudie en klassikale hands-on training

Fast Lane introduceert CCNA Bundel

De !CCNA Bundel is een opleidingsprogramma dat de deelnemer op een optimale manier voorbereid op het CCNA examen. De bundel bestaat uit een combinatie van zelfstudie, klassikale (examen)training, pre- en posttesten en persoonlijke studiebegeleiding.

Onderdeel van de CCNA Bundel is het officiële Cisco ICND1 en ICND2 cursusmateriaal, en een CCNA examenvoucher. De klassikale training wordt gegeven door een door Cisco gecertificeerd docent en tijdens de training wordt gebruik gemaakt van officiële Cisco labs.

De CCNA Bundel vervangt het CCNA Bootcamp.

Zelfstudie en hands-on klassikale training
De CCNA Bundel combineert zelfstudie voor het basisdeel ICND1 met een klassikale hands-on ICND2 training voor het specifieke Routing & Switching deel.

Pre- en posttesten
De deelnemer ontvangt na inschrijving het ICND1 cursusmateriaal en heeft daarnaast onbeperkt toegang tot CCNA pretesten in het Fast Lane Learning Center. Op deze manier kan de deelnemer zijn kennis op ieder willekeurig moment testen en wordt duidelijk welke voortgang geboekt is.

Na afloop van de klassikale training heeft de deelnemer de mogelijkheid een separaat in te plannen !CCNA examentraining te volgen. Vervolgens bepaalt de deelnemer met behulp van een posttest of hij of zij klaar is het CCNA examen met goed gevolg af te leggen.

Persoonlijke studiebegeleiding
Vanaf het moment van inschrijven tot en met het behalen van het CCNA examen staat een studiecoach ter beschikking om een studieplan op te stellen en om eventuele gerichte hulp door een Cisco trainer te bieden.

De diverse onderdelen van de CCNA Bundel maken de bundel tot een flexibel opleidingsprogramma dat volledig is afgestemd op de kennis van de deelnemer.

!

Meer informatie
Voor meer informatie over de CCNA Bundel neemt u contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of e-mail.


Zie ook:
Cisco training op technologie
Cisco training op datum
Cisco certificeringen
Cisco Channel Partners
Cisco Learning Credits

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: