Nieuwe Cisco Nexus workshops en introductie Cisco Nexus 1000, 2000, 5000 en 7000 trainingen

Fast Lane biedt compleet Cisco Data Center en Nexus portfolio

Het portfolio van Fast Lane omvat alle officiële trainingen op het gebied van Cisco Data Center en Cisco Nexus. Daarnaast zijn er diverse trainingen ontwikkeld om het aanbod compleet te maken.

Cisco Nexus Overview Workshop (CNOW)
Binnen deze eendaagse training leert de student hoe de Cisco Nexus op een zo optimaal mogelijke manier ingezet kan worden in het Data Center van de organisatie. De training is vooral bedoeld voor IT-managers en –architecten.
Meer over de training !Cisco Nexus Overview Workshop (CNOW)

Cisco Data Center Architectural Overview (DCAO)
Deze eendaagse training gaat dieper in op de Cisco Data Center architectuur en de producten die voor het Cisco Data Center beschikbaar zijn. De training is vooral bedoeld voor netwerkarchitecten.
Meer over de training !Cisco Data Center 3.0 Architectural Overview (DCAO)

Implementing Data Center Networks Using the Cisco Nexus 1000V Switch (IDCN1V)
In deze intensieve tweedaagse training wordt gedetailleerd ingegaan op de features en protocollen van de Nexus 1000V switch, en de relatie met VMware. Hands-on laboefeningen op het nieuwe Nexus remote lab van Fast Lane maken de training compleet.
Meer over de training !Implementing Data Center Networks Using the Cisco Nexus 1000V Switch (IDCN1V)

Implementing Data Center Networks Using the Cisco Nexus 5000 Switch and 2000 Fabric Extender (IDCN5K)
Binnen deze Cisco Nexus 5000 en 2000 training leert de student alles over de architectuur van Cisco’s SAN/LAN netwerk en over de manier waarop er binnen de Nexus platforms gebruik gemaakt wordt van Fibre Channel over Ethernet (FCoE) en Data Center Bridging (DCB). Tijdens de training wordt intensief gewerkt met het nieuwe Nexus remote lab van Fast Lane in diverse hands-on laboefeningen.
Meer over de training !Implementing Data Center Networks Using the Cisco Nexus 5000 Switch and 2000 Fabric Extender (IDCN5K)

Implementing Data Center Networks Using the Cisco Nexus 7000 Switch (IDCN7K)
Is er in de DCNI-2 training reeds aandacht voor de Cisco Nexus 7000 switch: in de IDCN7K training staat deze switch centraal. De driedaagse training combineert theorie over de implementatie, configuratie en het management van de Nexus 7000 switch en de NX-OS software platforms, met hands-on laboefeningen op het nieuwe Nexus remote lab van Fast Lane.
Meer over de training !Implementing Data Center Networks Using the Cisco Nexus 7000 Switch (IDCN7K)


Cisco Nexus en VMware

Als aanbieder van Cisco, NetApp en VMware training is Fast Lane in staat expertise op het gebied van networking, storage en virtualisatie te integreren.

Fast Lane introduceert twee trainingen die Cisco Nexus 1000V en VMware vSphere combineren.

!Install, Config and Manage vSphere 4 on Nexus 1000V Data Center Networks (ICMNDC)

!What's New vSphere 4.0 on Nexus 1000V Data Center Networks (WNNDC)

De Cisco Nexus 1000V-toegangsswitch voor virtuele machines is een intelligente softwareswitch voor VMware ESX-omgevingen. De Nexus 1000V is ontwikkeld in nauwe samenwerking met VMware en volledig geïntegreerd met VMware vSphere, inclusief VMware Virtual Center, VMware ESX en ESXi.


Cisco UCS training en certificering

Fast Lane is door Cisco geautoriseerd de nieuwe trainingen op het gebied van Cisco Unified Computing (UCS) te verzorgen. De trainingen zijn onderdeel van het Data Center Unified Computing ATP-programma.

!Designing Cisco Data Center Unified Computing (DCUCD)
!Implementing Cisco Data Center Unified Computing (DCUCI)


Meer informatie
Voor meer informatie over het Cisco Data Center en Nexus aanbod van Fast Lane neemt u contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of e-mail.


Zie ook:
Cisco training op technologie
Cisco training op datum
Cisco certificeringen
Cisco Channel Partners
Cisco Learning Credits

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: