Nieuwe ROUTE, SWITCH en TSHOOT trainingen

Cisco introduceert nieuw CCNP curriculum

Vandaag – 25 januari 2010 – kondigt Cisco haar nieuwe !CCNP curriculum aan met de introductie van drie nieuwe CCNP trainingen. Deze trainingen vervangen de huidige BSCI, BCMSN, ISCW en ONT trainingen.

Het herziene CCNP curriculum is volledig gericht op de netwerkinfrastructuur en biedt veel ruimte voor praktijkoefeningen. Netwerk engineers hebben de mogelijkheid de tijdens de training opgedane theorie direct te vertalen naar praktijksituaties waarna er een terugkoppeling volgt in de vorm van een nabespreking met medestudenten en docent.

De !CCNA certificering geldt als voorkennis voor alle nieuwe CCNP trainingen. De volledige cursusbeschrijvingen op de Fast Lane website geven aan welke additionele voorkennis aanbevolen wordt.

Implementing Cisco IP Routing (ROUTE)
Na afloop van deze 5-daagse training is de student in staat grote wide area netwerken op basis van Cisco routers te implementeren en beheren. Alle belangrijke routing protocollen, zoals EIGRP, OSPF en BGP komen aan bod.

De ROUTE training bestaat uit een combinatie van klassikale training en e-learning. De e-learning modules ontvangt de student met het officiële Cisco cursusmateriaal op de eerste dag van de training.

!

Implementing Cisco IP Switched Networks (SWITCH)
Tijdens deze 5-daagse training leert de student campusnetwerken op basis van Cisco Catalyst LAN switches te implementeren en beheren. Verder is de student na afloop van de training in staat additionele technologieën, zoals draadloze netwerken, video en Voice over IP (VoIP) in de campusinfrastructuur te integreren.

!

Troubleshooting and Maintaining Cisco IP Networks (TSHOOT)
In deze 5-daagse training leert de student complexe netwerken op basis van Cisco routers en switches te onderhouden en problemen in deze netwerken op een efficiënte en effectieve manier op te lossen. De training bestaat voor een zeer groot deel uit oefeningen waarbij de student de geleerde vaardigheden in de praktijk brengt en de reeds opgedane kennis verder aanscherpt op basis van ervaringen van medestudenten en de docent.

De TSHOOT training bestaat uit een combinatie van klassikale training en e-learning. De e-learning modules ontvangt de student met het officiële Cisco cursusmateriaal op de eerste dag van de training.

!

CCNP Mix & Match
De huidige CCNP examens zijn beschikbaar tot en met 31 juli 2010. Cisco lanceert de nieuwe examens in maart 2010.

Om de transitie naar het nieuwe CCNP curriculum zo soepel mogelijk te laten verlopen, biedt Cisco allerlei mogelijkheden die huidige en nieuwe examens combineren. Bekijk de opties hier of neem contact op met Fast Lane voor een persoonlijk advies via 030 658 2131 of e-mail


Zie ook:
Cisco training op technologie
Cisco training op datum
Cisco certificeringen
Cisco Channel Partners
Cisco Learning Credits

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: