Vijf awards voor Fast Lane tijdens Cisco Partner Summit in San Francisco

Fast Lane opnieuw "Cisco European Learning Partner of the Year"

Fast Lane heeft tijdens de Cisco Partner Summit in San Francisco (Verenigde Staten) een vijftal awards ontvangen, waaronder de award voor Cisco European Learning Partner of the Year. In 2009 mocht Fast Lane deze award ook in ontvangst nemen.

"Fast Lane is, zowel op Europees niveau als wereldwijd, één van de belangrijkste Cisco Learning Solutions Partners. Met een indrukwekkende remote labinfrastructuur, gebaseerd op groene datacenteroplossingen, is Fast Lane in staat trainingen aan te bieden in vrijwel alle Advanced en Emerging technologieën”, aldus Fred Gerritse, Directeur Partnerorganisatie, Cisco Nederland. “Naast de samenwerking met lokale Cisco-teams volgt Fast Lane Cisco’s productontwikkeling en strategieën nauwlettend. Fast Lane is de eerste Learning Partner die alle zes Education Specializations behaalde. Ondanks de moeilijke economische omstandigheden realiseerde Fast Lane in de eerste drie kwartalen van het fiscale jaar 2010 een groei van 5%. Deze groei is onder andere te verklaren door de uitbreiding van het aantal Fast Lane trainingscentra in Europa. Fast Lane, van harte gefeliciteerd!"

Naast de Cisco European Learning Partner of the Year 2010 award ontving Fast Lane awards voor Excellence in Acceleration op zowel wereldwijd als Europees niveau, Excellence in Collaboration op Europees niveau, en Excellence in Innovation voor Emerging Markets.

Bekijk de video van de uitreiking van de award Cisco European Learning Partner of the Year.

Meer informatie
Voor meer informatie neemt u contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of e-mail.


Zie ook:
Cisco training op technologie
Cisco training op datum
Cisco certificeringen
Cisco Channel Partners
Cisco Learning Credits

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: