Vijfdaags TelePresence Bootcamp bereidt Channel Partners voor op ATP TelePresence-certificering

Fast Lane biedt nieuwe Cisco TelePresence-trainingen

Fast Lane biedt de recent door Cisco geïntroduceerde TelePresence-trainingen. De trainingen bereiden Cisco Channel Partners voor op het behalen van de TelePresence-certificering in het Authorized Technology Provider (ATP) Program.

De vierdaagse training !Implementing Cisco Telepresence Solutions (ITS) behandelt de configuratie en implementatie van de TelePresence-functionaliteit. De tweedaagse training !Physical Installation of Cisco TelePresence Systems (PITS) gaat in op de installatie van de TelePresence-systemen.
Fast Lane combineert beide trainingen in het vijfdaagse !.

Om te voldoen aan alle trainingsvoorwaarden voor het behalen van de ATP TelePresence-certificering nemen Systems Engineers, Field Engineers en Installation Technicians deel aan zowel de !ITS als de !PITS training, of aan het !.

Aan het ATP Program is alleen op uitnodiging van Cisco deel te nemen.

Herman Goedman, directeur Fast Lane Benelux: "Tijdens de Cisco Partner Summit 2010 in San Francisco gaf Cisco aan samen met zijn partners in te willen spelen op vier veranderingen in de markt, waarvan video er één is. Door de nieuwste trainingen op het gebied van video te bieden, stelt Fast Lane Cisco-partners in staat de kennis in de organisatie te verhogen en deze kennis te gebruiken om de implementatie en het beheer van de TelePresence-systemen optimaal bij hun klanten uit te voeren."

Cisco TelePresence maakt een live, face-to-face vergadering op afstand mogelijk waarbij gebruikers op elkaar kunnen reageren en met elkaar kunnen samenwerken. Cisco TelePresence-vergaderingen combineren ruimtelijk geluid van hoge kwaliteit met levensechte video met weinig vertraging in een speciaal afgestemde omgeving. Door de recente overname van TANDBERG, die oplossingen levert die vooral voor het mkb en consumenten interessant zijn, biedt Cisco nu een uitgebreid, gecombineerd productaanbod.

Naast trainingen voor de ATP TelePresence-certificering biedt Fast Lane ATP trainingen op het gebied van Data Center Unified Computing, Video Surveillance en Outdoor Wireless Mesh.

Meer informatie
Voor meer informatie over Cisco TelePresence-trainingen neemt u contact op met Fast Lane via 030 568 2131 of e-mail.


Zie ook:
Cisco training op technologie
Cisco training op datum
Cisco certificeringen
Cisco Channel Partners
Cisco Learning Credits

Fast Lane opnieuw "Cisco European Learning Partner of the Year"

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: