Fast Lane als eerste Cisco Learning Partner in Europa houder van alle specialisaties

Fast Lane behaalt alle Cisco Education Specializations in Europa

Fast Lane heeft als eerste Cisco Learning Partner in Europa alle Cisco Education Specializations behaald.

De Cisco Channel Education Specializations laten zien dat een Cisco Learning Partner de expertise heeft een compleet aanbod aan Cisco-trainingen en -certificeringen te bieden in een specifieke Cisco Advanced Technology, gebruikmakend van door Cisco gecertificeerde docenten. Het certificeringprogramma is gebaseerd op Cisco’s Channel Partner-programma.

Door de binnen de Fast Lane organisatie aanwezige accountmanagers, systems engineers en field engineers te certificeren op technologieën als datacenter, routing en switching, en unified communications, voldoet de organisatie aan alle voorwaarden die Cisco aan het behalen van de Education Specializations stelt.

Fast Lane mag zich houder noemen van de volgende zes specialisaties:

  • Advanced DC Network Infrastructure
  • Advanced DC Storage Networking
  • Advanced Routing and Switching
  • Advanced Security
  • Advanced Unified Communications
  • Advanced Wireless LAN

Herman Goedman, directeur Fast Lane Benelux: "Wij zijn er trots op alle zes de Education Specializations te hebben behaald. Het laat zien dat wij in staat zijn onze partners, klanten en cursisten een complete dienstverlening te bieden waarin alle belangrijke Cisco-technologieën zijn opgenomen. Vanaf het eerste contactmoment met één van onze accountmanagers tot en met de daadwerkelijke training, verzorgd door één van de gecertificeerde Fast Lane docenten."

Fast Lane biedt geautoriseerde Cisco training voor elk van de bovengenoemde technologieën, waarbij gebruik gemaakt wordt van professionele Cisco labomgevingen. De trainingen worden verzorgd door gecertificeerde Cisco docenten die het lesgeven combineren met (kortlopende) projecten en deze praktijkervaring gebruiken ter verrijking van de theorie in de klas.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Education Specializations of over Cisco-trainingen en -certificeringen, neemt u contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of e-mail.


Zie ook:
Cisco training op technologie
Cisco training op datum
Cisco certificeringen
Cisco Channel Partners
Cisco Learning Credits

Fast Lane opnieuw "Cisco European Learning Partner of the Year"

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: