Fast Lane zoekt een accountmanager

  • Ben jij een accountmanager met minimaal 5 jaar ervaring in de IT?
  • Zie jij het als een uitdaging IT-trainingen van onder andere Salesforce, Google, Cisco en Microsoft te verkopen?
  • Heb je een bewezen track record?

Dan is dit de functie voor jou!

Wij zijn Fast Lane, een wereldwijde IT-opleider gespecialiseerd in technische trainingen op het gebied van onder andere Salesforce, Cisco, Microsoft, VMware, SUSE, Citrix, NetApp en Oracle. Recent werden we opleidingspartner van Google. Wij zijn een groeiende organisatie met ambitieuze werknemers. Er is veel kennis en ervaring aanwezig op het gebied van IT-trainingen en -consultancy. Werken bij Fast Lane is werken binnen een informele werksfeer met enthousiaste collega’s die hard werken en gezamenlijk het organisatiedoel nastreven.

Wij zoeken een collega van wie het karakter en de werkhouding past binnen ons team. Iemand die het als een uitdaging ziet om de verkoop van ons volledige portfolio aan trainingen op te zetten met de gestelde verkoopdoelstellingen in het achterhoofd. Een klantgericht en commercieel persoon die nauw samenwerkt met zowel collega's als de verkoopteams van de leveranciers.

Naast het werken in een team kun je zelfstandig werken, ben je resultaatgericht en vind je het leuk om jouw klanten te adviseren over het best passende opleidings- of certificeringspad. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een verkoopfunctie in de IT, hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat Nederlands en Engels te spreken en schrijven. Het beschikken over een hbo-diploma is een pre.

Jouw functie
Als accountmanager maak je onderdeel uit van het salesteam en werk je 40 uur per week. In aanvulling op je salaris ontvang je goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je zowel inhoudelijke als persoonlijke begeleiding. Waar gewenst investeren wij in opleidingen en persoonlijke groei.

Locatie
Het kantoor van Fast Lane in Nederland is gevestigd in Leidsche Rijn, Utrecht. Omdat het pand ook de functie van IT-trainingscentrum vervult, is er altijd sprake van een dynamische werkomgeving.

Herken je jezelf hierin? Lijkt het je leuk voor Fast Lane te werken?
Wij horen graag van je! Stuur je sollicitatiebrief en CV per e-mail naar personeelszaken@flane.nl, t.a.v. Herman Goedman, directeur, of bel 030 658 2131 voor aanvullende informatie.

AddThis buttons
 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.   Got it!