Ontwikkel je medewerkers, volledig kosteloos

Kies een gesubsidieerde training of opleidingstraject voor Cisco

Wil jij een van je medewerkers verder ontwikkelen in de IT? Dit is je kans. Fast Lane biedt volledig gesubsidieerde opleidingen en opleidingstrajecten en de kans is groot dat een of meerdere van je medewerkers er aanspraak op kunnen maken. Laat hen kosteloos kennis opdoen en zorg dat ze bijblijven met de nieuwste technologieën. Zo bied je hen meer uitdagingen en maak je hen loyaler en flexibeler in de huidige arbeidsmarkt.

Als een van je medewerkers gebruik wil maken van deze subsidieregeling moet hij of zij werkend zijn en daarnaast voldoen aan een van onderstaande voorwaarden:

 • Hij of zij heeft in een periode van drie jaar voorafgaand aan de start van de opleiding of het opleidingstraject een uitkering ontvangen. Hoe lang hij of zij een uitkering heeft ontvangen maakt niet uit.
  • Hij of zij heeft bijvoorbeeld even tussen 2 banen ingezeten of kon na de studie niet direct een baan vinden.
 • Hij of zij verdient aan de start van de opleiding of het opleidingstraject minder dan 130% van het minimumloon per uur.
 • Je bent een ZZP'er en hebt gemiddeld een bedrag van € 35,00 per gewerkt uur verdiend over een periode van zes maanden voorafgaand aan de opleiding of het opleidingstraject.
 • Hij of zij heeft een opleidingsniveau dat niet hoger is dan MBO-2 of een diploma in het voortgezet onderwijs.
 • Hij of zij is een statushouder of vreemdeling en woont in Nederland.

Welke opleidingen zijn beschikbaar?

Je kunt kiezen uit een van onderstaande opleidingen. Stuk voor stuk opleidingen die bedoeld zijn om je medewerker naar een hoger kennisniveau te tillen. Zo zet de deelnemer de volgende stap in de carrière en blijft hij of zij relevant!

Voorafgaand aan de start van de opleiding plannen we een intake in. Tijdens die intake leren we de deelnemer beter kennen en vertellen we meer over ons en de opleiding. Ook kan de deelnemer dan vragen stellen, als die er zijn.

IT Essentials (ITE)
Networking Essentials (NE)

Welke opleidingstrajecten zijn beschikbaar?

De opleidingstrajecten bestaan uit een combinatie van opleidingen en hebben een totale duur van 5 tot 7 weken. Ze leiden op voor specifieke functies en bestaan altijd uit drie onderdelen:

 1. Introductie in de ICT: de deelnemer leert de onderdelen van een IT-systeem kennen en raakt bekend met algemene basisbegrippen in de IT.
 2. Fundamentals training: de deelnemer leert de basis van een bepaalde IT-richting, zoals de basis van cloud of networking.
 3. Rolgerichte training: de deelnemer leert wat hij of zij moet weten voor het uitoefenen van een bepaalde functie, zoals ontwikkelaar of beheerder.

De opleidingstrajecten zijn blended. Dit betekent dat het een combinatie is van klassikale trainingsdagen en begeleide zelfstudie. De deelnemer volgt de lessen dus klassikaal, al dan niet online, én studeert tussendoor zelf.

Voorafgaand aan de start van de opleiding plannen we een intake in. Tijdens die intake leren we de deelnemer beter kennen en vertellen we meer over ons en de opleiding. Ook kan de deelnemer dan vragen stellen, als die er zijn.

ICT Beheer

 • Supportmedewerker

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit subsidieprogramma? Neem vrijblijvend contact met ons op via 030 658 2131 of info@flane.nl. We helpen je graag!

De opleidingen en opleidingstrajecten die op deze pagina genoemd worden zijn onderdeel van het subsidieprogramma Scholing Kwetsbare Werkenden op de Arbeidsmarkt ICT van de EU en het CA-ICT.