RES-scan: snel en veilig blijven werken met de nieuwste versies van de RES ONE-producten

Fast Lane biedt de RES-scan: een scan van de IT-omgeving van uw organisatie met als doelstelling het gebruik van de RES ONE-producten te optimaliseren.

Bij het aanschaffen van een nieuw IT-product of nieuwe IT-software is het belangrijk om hiermee te leren werken. Het volgen van een training is dan een goede keuze. Maar wat als dit product of deze software geüpdatet wordt? En wat als deze updates elkaar in rap tempo opvolgen? Weet u zeker dat uw medewerkers op de hoogte kunnen blijven van alle, voor de organisatie, belangrijke features? Dat zij op de snelste en veiligste manier blijven werken?

De RES ONE-producten vernieuwen snel en relatief geruisloos. Onze ervaring is dat veel organisaties die RES ONE 2016 of 2015 geïnstalleerd hebben, niet alle features van het product gebruiken. Het uitzoeken van de nieuwe mogelijkheden kost immers veel tijd.

Daarom biedt Fast Lane de RES-scan.

Doelstelling

Het optimaliseren van het gebruik van de RES ONE-producten in uw organisatie.

Doelgroep
 • Organisaties die de RES ONE-producten al langere tijd gebruiken, maar niet op de hoogte zijn van de nieuwe mogelijkheden die de afgelopen jaren zijn geïntroduceerd.
 • Organisaties die de producten al langere tijd gebruiken, maar deze niet zelf hebben geïmplementeerd. Vaak is de werkwijze die bij de implementatie is gebruikt, overgenomen en zijn de andere mogelijkheden van de RES ONE-producten niet bekend.

Kortom, organisaties die de RES ONE-producten gebruiken en een verbeterslag willen maken in het gebruik ervan.

Hoe gaat een RES-scan in z'n werk?

Voorbereiding
 • We brengen de omgeving van de organisatie in kaart door middel van een gesprek met de beheerder van de RES-omgeving en een vragenlijst.
 • Ter ondersteuning maken we een export van de bestaande omgeving. Deze plaatsen we in een testomgeving.
De dag(en) zelf
 • Introductie over RES ONE 2016
 • Vanuit een trainingsomgeving (de kopie van de omgeving van de organisatie) lopen we door de huidige RES-configuratie. We behandelen de volgende onderwerpen:
  • Implementatiekeuzes
  • Verbeterpunten
  • Tips die het gebruik vergemakkelijken
 • Als laatste doorlopen we gezamenlijk de productieomgeving en bespreken we nogmaals de mogelijkheden voor verandering en/of verbetering. Eén van de medewerkers van het bedrijf zal hierbij zelf aan de knoppen zitten.
Terugkomdag - dagdeel (optioneel)
 • Er bestaat de mogelijkheid om na een afgesproken periode samen met de docent te bekijken of de doorgevoerde wijzigingen de juiste zijn. Dit kan met alle betrokken medewerkers, maar kan ook met één van hen.
Belangrijk

De wijzigingen in de productieomgeving worden ten alle tijden door de organisatie zelf uitgevoerd.

Kosten

De kosten van de scan, inclusief de training voor maximaal 12 deelnemers, is € 2.495.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de RES-scan? Neem vrijblijvend contact met ons op via 030 658 2131 of info@flane.nl. Wij helpen u graag!

 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.   Got it!