STAP-budget

Ontvang € 1.000 STAP-budget voor je training bij Fast Lane

Wil jij € 1.000 budget ontvangen dat je kunt gebruiken voor een training bij Fast Lane? Vraag het STAP-budget aan: subsidie die de Rijksoverheid beschikbaar stelt voor scholing en ontwikkeling. Iedere Nederlander van 18 jaar of ouder die nog geen AOW ontvangt komt in aanmerking.

Lees meer over het STAP-budget op de website van UWV (een nieuw venster opent)

Aanvraagperiodes STAP-budget

Iedere 2 maanden start een nieuwe aanvraagperiode en stelt de Rijksoverheid opnieuw budget beschikbaar. Is het budget voor een aanvraagperiode op? Probeer het dan opnieuw in de volgende periode. Hier zie je of er in de huidige aanvraagperiode nog budget beschikbaar is. De aanvraagperiodes zijn de volgende:

  • 2 januari 2023 t/m 28 februari 2023
  • 28 februari 2023 t/m 30 april 2023
  • 1 mei 2023 t/m 2 juli 2023
  • 3 juli 2023 t/m 3 september 2023
  • 4 september 2023 t/m 31 oktober 2023
  • 1 november 2023 t/m 31 december 2023

De training waarvoor je je aanmeldt, moet tussen 4 weken en 3 maanden na de start van de periode waarin je je aanvraag doet, starten.

STAP-budget aanvragen: hoe werkt het?

  1. Kies je training uit onderstaande trainingen, kies een startdatum en schrijf je in. De training waarvoor je je aanmeldt, moet binnen 3 maanden na afloop van de periode waarin je je aanvraag doet, starten.
  2. Wij sturen je een bewijs van inschrijving. Bewaar die goed, want die heb je nodig voor de aanvraag van je STAP-budget bij UWV.
  3. Is de aanvraagperiode geopend? Vraag je STAP-budget aan bij UWV. Om de aanvraag te kunnen doen heb je een DigiD nodig. Binnen 4 weken krijg je bericht van UWV.
  4. Is je aanvraag goedgekeurd? Start je training!

UWV maakt het budget over aan Fast Lane. Je krijgt het budget dus niet zelf.

Voor welke trainingen kun je je STAP-budget inzetten?

Je kunt je STAP-budget inzetten voor iedere training die bij Fast Lane beschikbaar is. Sommige trainingen kun je volledig met je STAP-budget voldoen, andere trainingen kun je gedeeltelijk met je STAP-budget voldoen. Let erop dat de door jou gewenste training op een datum start die hoort bij jouw aanvraagperiode.

Nu speciaal voor STAP: populaire trainingen voor € 1.000

Speciaal voor STAP bieden wij een aantal populaire trainingen aan voor slechts € 1.000. Je kunt de trainingen dus volledig met je STAP-budget voldoen. Dat is trainen zonder bijbetalen!

Meer informatie

Wil je meer weten over de inzet van het STAP-budget bij Fast Lane? Neem contact met ons op via 030 658 2131 of info@flane.nl. We helpen je graag!