Blog index > De digitaliseringsrevolutie van Internet-of-Things – Fast Lane Blog
avatar

De digitaliseringsrevolutie van Internet-of-Things

18 mei 2017
door Herman Goedman

De digitaliseringsrevolutie van Internet-of-Things

In elk seminar, conferentie of nieuwsbrief van toonaangevende IT-leveranciers neemt Internet-of-Things (IoT) een prominente plek in. Organisaties die er niet in slagen de digitaliseringsrevolutie op te pakken verliezen hun toekomstperspectief. Fast Lane heeft rond het thema IoT een dienstenpakket ontwikkelt, waarin de volgende doelstellingen beoogd worden:

  • Workshops
    De Fast Lane IoT Workshops zijn gericht op het krijgen van inzicht in de IoT wereld en de business-kansen die de digitalisering biedt.
  • Managed IoT Enablements Services
    De Fast Lane Managed Enablement Services helpen leveranciers en system integrators om IoT oplossingen succesvol in de markt neer te zetten, te verkopen en te implementeren. De diensten zijn in het onderstaande schema weergegeven.

iot

Meer informatie is te vinden op onze IoT-website. Wilt u meer weten of geadviseerd worden over de Fast Lane Managed Enablement Services? Stuur een mailbericht naar info@flane.nl onder vermelding van ‘IoT’ en u ontvangt zo spoedig mogelijk het document ‘Capabilities & Services – Digital Transformation’.

Tags: , , ,

Geef een reactie