Microsoft OneNote (ONENOTE)

 

Who Should Attend

Deze cursus is geschikt voor iedereen die enkele of nog geen ervaring heeft in de OneNote applicaties. Daarnaast is deze cursus ook zeer leerzaam voor medewerkers die effectiever in OneNote willen werken.

Prerequisites

Algemene basisvaardigheden van Windows.

Course Content

Microsoft OneNote is een digitaal notitieblok dat u één plaats biedt voor al uw notities en informatie, met het additionele voordeel van krachtige zoekfuncties om snel te vinden waar u naar zocht en eenvoudig te gebruiken gedeelde notitieblokken zodat u de overbodige informatie kunt beperken en effectiever met anderen kunt samenwerken.

In tegenstelling tot systemen die op papier zijn gebaseerd, tekstverwerkingsprogramma's, e-mailsystemen en andere productiviteitsprogramma's, biedt OneNote u de flexibiliteit om tekst, afbeeldingen, handgeschreven, digitale tekst, audio- en video-opnamen en veel meer te verzamelen en te ordenen en dit allemaal in één digitaal notitieblok op uw computer. Speciaal voor cursisten die OneNote effectiever willen inzetten voor dagelijks gebruik, heeft Westhaghe Training & Advies de praktijkgerichte training in OneNote ingericht.

Price & Delivery methods

Online Training

Duration
1 day

Price
  • 449.— €
Classroom Training

Duration
1 day

Price
  • The Netherlands: 449.— €

Currently there are no training dates scheduled for this course.