Excel VBA Basis (EVBAB)

 

Who Should Attend

Deze cursus is geschikt voor gevorderde Excel-gebruikers die VBA (Visual Basic for Applications) gaan gebruiken om gebruiksvriendelijke Excel-macro’s en -applicaties te ontwikkelen. Hierbij kun je denken aan een applicatie of database die door een afdeling of alle werknemers binnen een bedrijf gebruikt kan worden. Ook ontwikkelaars/programmeurs, die gaan programmeren in Excel kunnen deelnemen.

Prerequisites

Gevorderde kennis van Excel vergemakkelijkt het volgen van deze training. Het is wenselijk dat je bekend bent met het werken met Macro’s. Wanneer deze vaardigheden ontbreken, adviseren wij je eerst de cursus Excel Gevorderd te volgen.

Course Content

Met deze praktijkgerichte driedaagse training Programmeren in Excel met VBA raak je bekend met de concepten van de programmeertaal VBA (Visual Basic for Applications). Je maakt kennis met diverse functies zoals instellingen, procedures en het Excel-objectmodel. Je leert met tabellen werken en query’s en koppelingen maken met Access en Word.

Na het volgen van de cursus ben je in staat om stabiele en gebruiksvriendelijke Excel Applicaties en Tools te bouwen. Ook dagelijks terugkomende handelingen kun je eenvoudig automatiseren.

Price & Delivery methods

Online Training

Duration
3 days

Price
  • 1,099.— €
Classroom Training

Duration
3 days

Price
  • The Netherlands: 1,099.— €
  • Belgium: 1,099.— €

Currently there are no training dates scheduled for this course.