Microsoft Visio (VISIO)

 

Who Should Attend

Deze training is zeer geschikt voor cursisten die weinig tot geen ervaring hebben in Microsoft Visio. Gedurende deze training leert de cursist stapsgewijs het programma Microsoft Visio kennen.

Prerequisites

Voorkennis aangaande het besturingssysteem van Microsoft (Windows) en algemene kennis van het gebruik van de computer is noodzakelijk.

Course Content

Met de geavanceerde diagramhulpmiddelen van Microsoft Visio worden complexe zaken vereenvoudigd. U hebt de beschikking over dynamische, op gegevens gebaseerde visuele elementen en nieuwe manieren om in realtime online te delen.

In deze training begint u een diagram te maken met behulp van professionele sjablonen en moderne, vooraf getekende shapes. Vervolgens koppelt u uw diagram in een handomdraai aan populaire gegevensbronnen (zoals Excel). De gegevens worden automatisch en rechtstreeks in het diagram vernieuwd, met levendige visuele elementen zoals pictogrammen, symbolen, kleuren en staafdiagrammen. Ten slotte kunt u het diagram met gegevenskoppelingen naar SharePoint publiceren en anderen online toegang bieden, zelfs wanneer zij niet over Visio beschikken.

Price & Delivery methods

Online Training

Duration
1 day

Price
  • 449.— €
Classroom Training

Duration
1 day

Price
  • The Netherlands: 449.— €

Currently there are no training dates scheduled for this course.