Meer weten? Wij helpen u graag verder.
+31 30 658 2131

Online trainingen en e-learningtrainingen
Train flexibel en kies voor digitale leeroplossingen

lees meer

Microsoft Visio (VISIO)

 

Who Should Attend

Deze training is zeer geschikt voor cursisten die weinig tot geen ervaring hebben in Microsoft Visio. Gedurende deze training leert de cursist stapsgewijs het programma Microsoft Visio kennen.

Prerequisites

Voorkennis aangaande het besturingssysteem van Microsoft (Windows) en algemene kennis van het gebruik van de computer is noodzakelijk.

Course Content

Met de geavanceerde diagramhulpmiddelen van Microsoft Visio worden complexe zaken vereenvoudigd. U hebt de beschikking over dynamische, op gegevens gebaseerde visuele elementen en nieuwe manieren om in realtime online te delen.

In deze training begint u een diagram te maken met behulp van professionele sjablonen en moderne, vooraf getekende shapes. Vervolgens koppelt u uw diagram in een handomdraai aan populaire gegevensbronnen (zoals Excel). De gegevens worden automatisch en rechtstreeks in het diagram vernieuwd, met levendige visuele elementen zoals pictogrammen, symbolen, kleuren en staafdiagrammen. Ten slotte kunt u het diagram met gegevenskoppelingen naar SharePoint publiceren en anderen online toegang bieden, zelfs wanneer zij niet over Visio beschikken.

Online training

Duur 1 dagen

Prijs (excl. BTW)
  • 449,- €
Klassikale training

Duur 1 dagen

Prijs (excl. BTW)
  • Nederland: 449,- €
 

Beschikbare data

Nederland
29-10-2020 Utrecht Taal: Engels boek direct