Google Cloud-trainingen

Fast Lane is de Google Cloud-partner en verzorgt de geautoriseerde Google Cloud-trainingen. Met onze trainingen helpen we klanten en partners om de benodigde kennis te ontwikkelen die nodig is voor het werken met infrastructuren en applicaties in de Google cloud.Google Cloud-trainingen en -leerpaden

Wil je meer weten over onze Google Cloud-trainingen? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)30 658 2131 of stuur ons een bericht. We helpen je graag verder!

Trainingen

Cloud Infrastructure Track

Deze trainingen zijn bedoeld voor IT-professionals die verantwoordelijk zijn voor het implementeren, migreren en onderhouden van applicaties in de cloud.

Trainingen & Certificeringen

Data & Machine Learning Track

Deze trainingen zijn bedoeld voor data professionals die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, bouwen, analyseren en optimaliseren van big data-oplossingen.

Google Cloud-trainingen

Application Development Track

Deze trainingen zijn bedoeld voor applicatieprogrammeurs en software-engineers die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van softwareprogramma's in de cloud.

Google Cloud-trainingen

Cloud Digital Leadership


Klik op de plaatsnaam of op 'Online training' om te boeken. Onze gegarandeerde Google Cloud-trainingen

DAGCP Developing Applications with Google Cloud Taal: Engels Online training Tijdzone: Midden-Europese Zomertijd (MEZT)
Fast Lane will carry out all guaranteed training regardless of the number of attendees, exempt from force majeure or other unexpected events, like e.g. accidents or illness of the trainer, which prevent the course from being conducted.
Instructor-led Online Training:   Dit is een Instructor-Led Online (ILO) training: een online training verzorgd door een trainer.