Meer weten? Wij helpen u graag verder.
+31 30 658 2131

Online trainingen en e-learningtrainingen
Train flexibel en kies voor digitale leeroplossingen

lees meer

Google Cloud-trainingen

Fast Lane is de Google Cloud-partner en verzorgt de geautoriseerde Google Cloud-trainingen. Met onze trainingen helpen we klanten en partners om de benodigde kennis te ontwikkelen die nodig is voor het werken met infrastructuren en applicaties in de Google cloud.Gratis Google Cloud Fundamentals-trainingen
Maak kennis met het Google Cloud-platform - schrijf je direct in!


Google Cloud-trainingen en -leerpaden

Wil je meer weten over onze Google Cloud-trainingen? Neem vrijblijvend contact met ons op via call+31 (0)30 658 2131 of stuur ons een bericht. We helpen je graag verder!

Training Seminar Schulung

Cloud Infrastructure Track

Deze trainingen zijn bedoeld voor IT-professionals die verantwoordelijk zijn voor het implementeren, migreren en onderhouden van applicaties in de cloud.

Trainings Kurse & Zertifizierungen

Data & Machine Learning Track

Deze trainingen zijn bedoeld voor data professionals die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, bouwen, analyseren en optimaliseren van big data-oplossingen.

Application Development Track

Deze trainingen zijn bedoeld voor applicatieprogrammeurs en software-engineers die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van softwareprogramma's in de cloud.


Klik op de plaatsnaam of op 'Online training' om te boeken. Onze gegarandeerde Google Cloud-trainingen

SGCP-3D Security in Google Cloud Platform Taal: Engels
GCP-FAP Google Cloud Platform Fundamentals for AWS Professionals Taal: Engels
GCP-GSGKE Getting Started with Google Kubernetes Engine Taal: Engels
Trainingen gemarkeerd met het groene vinkje vinden gegarandeerd plaats. Fast Lane levert alle gegarandeerde trainingen uit, ongeacht het aantal ingeschreven deelnemers. Alleen in geval van overmacht of andere onverwachte gebeurtenissen, zoals ongelukken of ziekte van de trainer, kan het voorkomen dat de training niet plaatsvindt.
Instructor-led Online Training:   Dit is een Instructor-Led Online (ILO) training: een online training verzorgd door een trainer.