Fast Lane is Cedeo-erkend

Fast Lane is Cedeo-erkend. Dit betekent dat we de garantie geven dat minimaal 80% van onze klanten 'tevreden tot zeer tevreden' is over onze kwaliteit en dienstverlening.

Cedeo, de onafhankelijke certificerende instantie voor de HR-sector, beoordeelde ons op kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid. De beoordeling, die Cedeo eens in de twee jaar herhaalt, vond plaats op basis van onder andere de afname van klanttevredenheidsgesprekken.

Een aantal citaten uit het Klanttevredenheidsonderzoek van februari 2024, dat te downloaden is via de website van Cedeo:

"Er is een goede mix tussen theorie en praktijk; met de trainer kunnen we goed schakelen voor eventuele aanpassingen."

"De training was zeer interactief en uitdagend."

"De afwisseling tussen verschillende werkvormen is goed; zelfs in grote groepen lukte het om interactief te blijven werken."

"De trainers zijn zeer betrokken, kennen onze organisatie en doelgroep goed en begrijpen onze behoeften, wat zeer prettig is."

"De trainer was uitstekend, zeer actief, en vroeg de groep veel naar hun wensen."

Zelf zegt Cedeo over de Cedeo-erkenning: "De Cedeo-aanpak is strikt en grondig. Om voor een Cedeo-erkenning in aanmerking te komen moet een aanbieder voldoen aan nauw omschreven kwantitatieve en kwalitatieve criteria. De Cedeo-erkenning staat gelijk aan een krachtige aanbeveling door collega-inkopers."

Download hier het volledige Cedeo-klanttevredenheidsonderzoek van Fast Lane Benelux en Fast Lane Nederland (februari 2024)
Lees hier meer over Cedeo en de criteria voor de Cedeo-erkenning

Meer weten over onze Cedeo-erkenning? Neem contact met ons op via 030 658 2131 of stuur ons een e-mail.

Over Cedeo
Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor de HR-sector. Aan de hand van periodiek klanttevredenheidsonderzoek onder inkopers van opleidingen en andere HR-diensten beoordeelt Cedeo de aanbieders op kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid. Organisaties met een Cedeo-erkenning worden opgenomen in het register van HR-dienstverleners met een nieuwe of vernieuwde Cedeo-erkenning. Dit register is openbaar en te raadplegen op deze website. Cedeo is onderdeel van LRQA Nederland, een mondiale autoriteit op het gebied van certificeren, kwaliteit en veiligheid.