Trainingen

De trainingen van Fast Lane zijn altijd geautoriseerd. De deelnemers ontvangen het officiële cursusmateriaal en de trainingen worden verzorgd door gecertificeerde trainers.

Cisco-trainingen

Cisco-trainingen

NetApp-trainingen

VMware-trainingen

Microsoft-trainingen


AWS-trainingen


Google-trainingen


Citrix-trainingen

Salesforce-trainingen

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via 030 658 2131 of info@flane.nl. Wij helpen u graag verder!

Blended learning-trajecten

Blended learning is een leervorm die online lesmateriaal, huiswerkopdrachten en begeleide zelfstudie combineert met klassikale trainingsdagen. Een interactieve leeromgeving, waarin de deelnemer onder andere het lesprogramma, aanvullende leerstof, actuele artikelen, links en tussentijdse testvragen terugvindt, ondersteunt het traject. Wij geloven dat de leervorm blended learning efficiënter en effectiever is voor zowel de deelnemers als hun organisatie.


Open rooster

Voor de trainingen op het gebied van onder andere Cisco, NetApp, VMware, Microsoft, AWS, Google, Citrix en Salesforce bieden wij een open rooster aan met een verscheidenheid aan data op diverse locaties in Nederland. Indien mogelijk vinden de trainingen in het open rooster in blended learning-trajecten plaats.


FLEX-trainingen

Tijdens onze FLEX-trainingen wonen deelnemers online een klassikale training bij. Door middel van een online videoplatform hebben de online deelnemers contact met de docent en de deelnemers in de klas.

  • Geen reis- en verblijfkosten en geen reistijd
  • Online trainen op een locatie naar keuze, alsof de deelnemer in het klaslokaal zit
  • Ruime keuze uit gegarandeerde, Engelstalige trainingen


E-learning

Soms is het volgen van e-learningtrainingen de meest geschikte oplossing voor het opdoen van de gewenste kennis. Wij bieden de officiële e-learningtrainingen van Cisco en Microsoft.User adoption

De uitdaging die organisaties hebben is meer dan het aanbieden van trainingen voor de gehele organisatie alleen. De uitdaging ligt erin de juiste vaardigheden en competenties te ontwikkelen in alle onderdelen van de organisatie. Geschoold personeel is een belangrijk bezit en een vitale bron voor een sterke positie in de markt. Met de grote veranderingen in de technologie veranderen de vaardigheidseisen binnen organisaties in hoog tempo. Wij helpen organisaties voor, tijdens en na een migratie of implementatie met het begeleiden, ondersteunen en opleiden van de IT-gebruikers.


Maatwerktrainingen

Afhankelijk van het niveau van de deelnemers, lopende projecten en doelstellingen stellen wij een (groeps)training samen die perfect aansluit op de wensen en behoeften van uw organisatie. Wij verzorgen de training, indien gewenst, op uw locatie.