Meer weten? Wij helpen u graag verder.
+31 30 658 2131

Online trainingen en e-learningtrainingen
Train flexibel en kies voor digitale leeroplossingen

lees meer

Arista Training

Als de officiële trainingspartner van Arista verzorgt Fast Lane de Arista-trainingen voor configureren, programmeren, Linux en meer.Arista-trainingen en -certificeringen


Arista-trainingen

Arista-certificeringen

Met onze ACE-trainingen bereiden we u optimaal voor op het behalen van de certificering Arista Certified Engineering Associate (ACE).

Arista-trainingen op locatie en op maat

Fast Lane luistert naar uw wensen en vertaalt deze in een passende training of een flexibel opleidingsplan. De training wordt geheel op maat samengesteld, toegepast op de doelstellingen van uw organisatie, de voorkennis van de deelnemers en de tijd die voor training beschikbaar is.

Een maatwerktraining van Fast Lane behandelt de onderwerpen die voor uw organisatie van belang zijn met voorbeelden toegespitst op uw branche.

Fast Lane brengt de training, indien gewenst, naar uw eigen locatie. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van één van onze trainingcentra verspreid over Nederland en België.

Voor meer informatie over maatwerktrainingen neemt u vrijblijvend contact met ons op via call030 658 2131 of info@flane.nl.

Onze Arista-trainingsdata op een rij

!