Meer weten? Wij helpen u graag verder.
+31 30 658 2131

Arista Training

Als de officiële trainingspartner van Arista verzorgt Fast Lane de Arista-trainingen voor configureren, programmeren, Linux en meer.Arista-trainingen en -certificeringen


Arista-trainingen

Arista Configuration Essentials (ACE)
Arista Linux Essentials (ALE)
Arista Programming Essentials (APE)

Arista-certificeringen

Met onze ACE-trainingen bereiden we u optimaal voor op het behalen van de certificering Arista Certified Engineering Associate (ACE).

Arista-trainingen op locatie en op maat

Fast Lane luistert naar uw wensen en vertaalt deze in een passende training of een flexibel opleidingsplan. De training wordt geheel op maat samengesteld, toegepast op de doelstellingen van uw organisatie, de voorkennis van de deelnemers en de tijd die voor training beschikbaar is.

Een maatwerktraining van Fast Lane behandelt de onderwerpen die voor uw organisatie van belang zijn met voorbeelden toegespitst op uw branche.

Fast Lane brengt de training, indien gewenst, naar uw eigen locatie. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van één van onze trainingcentra verspreid over Nederland en België.

Voor meer informatie over maatwerktrainingen neemt u vrijblijvend contact met ons op via 030 658 2131 of info@flane.nl.

Onze Arista-trainingsdata op een rij

ACE
Arista Configuration Essentials
16-10-2019 - 18-10-2019
Trainingen gemarkeerd met het groene vinkje vinden gegarandeerd plaats. Fast Lane levert alle gegarandeerde trainingen uit, ongeacht het aantal ingeschreven studenten. Alleen in geval van overmacht of andere onverwachte gebeurtenissen, zoals ongelukken of ziekte van de docent, kan het voorkomen dat de training niet plaatsvindt.