Over Fast Lane

Fast Lane is een wereldwijde IT-opleider, gespecialiseerd in geautoriseerde trainingen over de cloud stack voor IT-professionals en -gebruikers. Wij werken nauw samen met vendoren als Cisco, NetApp, VMware, Microsoft, AWS, Google, Citrix en Salesforce. In aanvulling op de officiële trainingscurricula van de vendoren ontwikkelt Fast Lane technische en sales-trainingen.

Fast Lane biedt de trainingen in verschillende leervormen aan zodat de manier van leren optimaal aansluit op de wensen, behoeften en doelstellingen van zowel de deelnemer als de organisatie. Zo maken blended learning-trajecten, klassikale trainingen, online trainingen, FLEX-trainingen en e-learningtrainingen onderdeel uit van ons aanbod.

Naast trainingen in het open rooster stellen wij op maat gemaakte, klantspecifieke trainingsprogramma's samen. Wij verzorgen onze trainingen in één van onze trainingscentra of op locatie.

In 2013 en 2016 ontving Fast Lane de award voor Cisco Global Learning Partner of the Year. Daarnaast ontvingen wij deze en andere Cisco-awards voor de regio's Benelux, North en Europa.

Fast Lane werd door AWS uitgeroepen tot AWS EMEA Training Partner of the Year 2019, door Google tot Google Cloud EMEA 'Most Innovative Training Partner' 2019 en door Microsoft tot Microsoft Learning Partner of the Year 2017.

We ontvingen de NetApp Partner Award, VMware benoemde ons meerdere malen tot VMware Authorized Training Center (VATC) of the Year en we maken sinds 2008 onafgebroken deel uit van de Top 20 Training Companies van TrainingIndustry.com.

Fast Lane is een door SBB erkend stagebedrijf, een door het LPI geaccrediteerd opleider, lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) en opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Fast Lane werd in 1996 opgericht en is op dit moment wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 60 landen met hoofdkantoren in Berlijn, Cary/NC, San Jose (Costa Rica), Ljubljana, Sint Petersburg, Singapore, Sydney, Bangalore, Beijing en Johannesburg. Fast Lane Benelux heeft kantoren en diverse trainingslocaties verspreid over Nederland, België en Luxemburg met het hoofdkantoor in Utrecht.

Trainers en consultants

Onze expertsflashmap alternative image, 570px wide