Meer weten? Wij helpen u graag verder.
+31 30 658 2131

Online trainingen en e-learningtrainingen
Train flexibel en kies voor digitale leeroplossingen

lees meer

AWS E-Learning

Korte e-learningtrainingen
gratis beschikbaar
op Fast Lane LIVE


Gratis AWS-introductietrainingen

AWS biedt een groot aantal e-learningtrainingen aan, bedoeld om de eerste stap te zetten richting de transformatie naar de AWS-cloud. De trainingen zijn een introductie voor iedereen die meer over een AWS-onderwerp wil weten en zo een goede gesprekspartner kan zijn.

De duur van de trainingen varieert van een uur tot een aantal uur. Het aantal trainingen dat gevolgd kan worden is onbeperkt en deelname is altijd gratis.

De videomodules zijn gegroepeerd op basis van technologie, maar ook als individuele video's te bekijken. Klik op een van onderstaande technologieën om van start te gaan.

Hier bekijk je het volledige aanbod op Fast Lane LIVE.

Technologieën en bundels
AWS-trainingen bij Fast Lane: virtueel of fysiek in de klas

Fast Lane is geautoriseerd AWS Training Partner. We verzorgen het complete aanbod aan officiële AWS-trainingen, zowel virtueel als fysiek in de klas.

Aan een virtuele AWS-training neemt je deel vanaf een door jou gewenste locatie. Je hebt live toegang tot het virtuele klaslokaal en hebt, zoals altijd, de mogelijkheid om vragen te stellen en te overleggen met de andere deelnemers. Onze trainers behandelen dezelfde leerstof en praktijkoefeningen als ze tijdens een klassikale training op een fysieke locatie doen en beantwoorden alle vragen die je hebt.

Fast Lane verzorgde de afgelopen jaren al duizenden online trainingen. We know the drill. We weten waar we op moeten letten en hoe we de kennisoverdracht zo efficiënt en effectief mogelijk plaats kunnen laten vinden.

Bekijk het volledige aanbod aan AWS-trainingen

Lees meer over onze online trainingen en e-learningtrainingen

Meer informatie

Wil je meer weten over de AWS-trainingen? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)30 658 2131 of info@flane.nl. We helpen je graag!