Cisco CyberOps

Trainingen en certificeringen

Fast Lane is trots om voorop te lopen op het gebied van Cisco CyberOps. Wij bieden de kennis en vaardigheden om organisaties te wapenen tegen aanvallen en hen te helpen gevoelige informatie te beveiligen.

Cisco Partner Logo

Nieuwe en vernieuwde CyberOps-certificeringen


Vernieuwd: Cisco Certified CyberOps Associate

Begin je net met het opbouwen van je Cisco CyberOps-kennis?

De volledig vernieuwde Cisco Certified CyberOps Associate-certificering bereidt je op associate-niveau voor op de huidige rollen in Security Operations Centers (SOC's). De certificering omvat één training en één examen die de belangrijkste vaardigheden behandelen die je, als onderdeel van een SOC-team, nodig hebt om cyber security-incidenten te voorkomen, op te sporen, en deze te analyseren en hierop te reageren.

Nieuwe onderwerpen zijn toegangscontrolemodellen voor digitale activa, analyse en interpretatie van malware, identificatie van beschermde gegevens en inzicht in belangrijke SOC-statistieken om de detectie en beheersing van inbreuken te versnellen.


Nieuw: Cisco Certified CyberOps Professional

Grijp je kans! Train als een van de eerste en behaal de gloednieuwe CyberOps Professional-certificering. Door het behalen van deze Cisco Certified CyberOps Professional-certificering laat je zien dat je beschikt over geavanceerde vaardigheden in de rol van senior analyst in een Security Operations Center, incident response-rollen, cloud security en andere actieve beveiligingsrollen.

De belangrijkste onderwerpen zijn Incident response process and playbooks, advanced incident response, threat intelligence, digital forensics concepts, evidence collection and analysis, and principles of reverse engineering, in addition to a deep dive into cybersecurity protocols and techniques.


Aangekondigd: Cisco Certified CyberOps Expert

De hoogste CyberOps-certificering, Cisco Certified CyberOps Expert, is bedoeld voor vooraanstaand engineers en experts op het gebied van technische cyber security. De release datum is nog niet bekend.


Cisco CyberOps-trainingen


Ons team van trainers, allen gecertificeerd Cisco Systems Certified Instructor (CCSI), verzorgt de Cisco CyberOps-trainingen:

Associate-niveau:

Professional-niveau:

  • Performing CyberOps Using Cisco Security Technologies (CBRCOR) (binnenkort beschikbaar)
  • Conducting Forensic Analysis and Incident Response Using Cisco Technologies for CyberOps (CBRFIR) (binnenkort beschikbaar)

Hier vind je alle Cisco-trainingen op een rijMeer informatie


Heb je vragen over onze Cisco CyberOps-trainingen en/of -certificeringen? Bel ons op +31 (0)30 658 2131 of stuur je e-mail naar info.nl@fastlane.net. We helpen je graag!