Meer weten? Wij helpen u graag verder.
+31 30 658 2131

Online trainingen en e-learningtrainingen
Train flexibel en kies voor digitale leeroplossingen

lees meer

Informatie m.b.t. nieuw coronavirus (COVID-19)

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers is belangrijk voor ons en daarom volgen we de ontwikkelingen rondom COVID-19 (het coronavirus) nauwgezet.

Tegelijkertijd blijven we onze klanten de best mogelijke ondersteuning bieden in het uitvoeren van opleidingsplannen en het verzorgen van trainingen.

We hebben verschillende voorzorgsmaatregelen genomen om u en uw organisatie in staat te blijven stellen trainingen te volgen en kennis op te doen.

Wij vragen u de richtlijnen van het RIVM te volgen wanneer u (milde) gezondheidsklachten heeft. Bekijk de vragen en antwoorden op de website van het RIVM.

>> Meer online en FLEX-trainingen

We hebben ons aanbod aan online en FLEX-trainingen uitgebreid. Deze trainingen kunnen worden gevolgd vanaf iedere locatie met een internetverbinding, zoals vanaf een werk- of huisadres.

Is de door u gewenste training niet online of in FLEX beschikbaar? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

>> Kosteloze verplaatsing naar online of FLEX-training

Heeft u een klassikale training geboekt, maar kunt u deze niet bijwonen omdat u niet kunt of wilt reizen of omdat uw organisatie bepaalde voorzorgsmaatregelen in acht neemt? Dan kunt u uw boeking kosteloos omboeken naar een online boeking op dezelfde training. We vragen u in dit geval contact met ons op te nemen.

>> Klassikale trainingen

In onze trainingscentra hebben wij op het gebied van hygiëne aanvullende maatregelen genomen.

Wij vragen u de richtlijnen van het RIVM te volgen wanneer u (milde) gezondheidsklachten heeft. Bekijk de vragen en antwoorden op de website van het RIVM.

>> Maatwerk- of groepstrainingen op locatie

Zoals altijd verzorgen we onze maatwerk- en groepstrainingen, indien gewenst, graag op uw locatie. We kunnen een maatwerk- of groepstraining ook online verzorgen. Als FLEX-training, waarbij een gedeelte van de groep in de klas aanwezig is en een gedeelte van de groep de training online bijwoont, of als Instructor-Led Online training, waarbij alle cursisten de training online bijwonen.

Hartelijk dank voor uw begrip! Heeft u vragen over uw training of bent u op zoek naar een passende oplossing? We denken graag met u mee. Neem contact met ons op via 030 658 2131 of info@flane.nl.