E-books van VMware: uw cursusmateriaal in een digitale vorm

Tijdens uw VMware-training ontvangt u een e-book: uw cursusmateriaal in een digitale vorm. Dit digitale cursusmateriaal vervangt het papieren cursusmateriaal.

Een e-book: hoe werkt het?

Op het e-mailadres dat gekoppeld is aan uw MyLearn-account, ontvangt u enkele dagen voorafgaand aan de training, vaak de vrijdag voor de training, de toegangscode voor het digitale cursusmateriaal. VMware verstuurt deze toegangscode zelf.

Met deze code kan het cursusmateriaal op maximaal 4 devices worden geopend.

BELANGRIJK: de toegangscode is gekoppeld aan de deelnemer en kan dus niet door een andere deelnemer worden gebruikt.

U benadert uw digitale cursusmateriaal via VitalSource BookShelf. Het is belangrijk dat u de VitalSource Bookshelf-software voor aanvang van de training hebt geïnstalleerd en hebt gedownload op het device dat u meeneemt naar de training.

Wanneer de VitalSource BookShelf-applicatie is opgestart, kiest u bovenin voor 'Account' en vervolgens voor 'Redeem Code'. U hebt nu de mogelijkheid de Redemption Code (de toegangscode die u van VMware hebt ontvangen) in te vullen. Uw digitale cursusmateriaal wordt nu gedownload.

Neem uw tablet, e-reader of laptop mee

Wij vragen u aan om uw tablet, e-reader of laptop mee te nemen naar de training zodat u uw cursusmateriaal op uw eigen device kunt openen. Wij adviseren u geen gebruik te maken van een smartphone, vanwege het kleine formaat van het scherm.

System Requirements

Voor Bookshelf for Windows 7/8.X

  • Microsoft Windows 7/8.X (32/64 bit)
  • Microsoft .Net 4.5
  • Internetverbinding voor registratie en het downloaden van het eTextbook

Voor Bookshelf for Mac

  • Mac OS X 10.6 en hoger
  • Internetverbinding voor registratie en het downloaden van het eTextbook

Voor Bookshelf op tablets
De system requirements voor Bookshelf for iPad, iPhone en iPod touch, Android smart phones en tablets vindt u op de website van VitalSource.