Meer weten? Wij helpen u graag verder.
+31 30 658 2131

Online trainingen en e-learningtrainingen
Train flexibel en kies voor digitale leeroplossingen

lees meer

De feestmaand komt eraan en wij delen uit!

Win een groepstraining Google Cloud Fundamentals op een locatie naar keuze ter waarde van maar liefst € 7.800*.


* De precieze waarde is afhankelijk van het aantal deelnemers.

De feestmaand komt eraan en daarom delen wij uit! Fast Lane geeft een groepstraining Google Cloud Fundamentals: Core Infrastructure (GCF-CI) op een locatie naar keuze weg voor maximaal 12 deelnemers. Grijp je kans en start het nieuwe jaar goed.

Wat moet je doen om deze training voor jouw organisatie te winnen? Vertel ons waarom jouw organisatie deze training zou moeten ontvangen. De beste, origineelste, leukste inzending wint. It's that simple!

Hoe doe je mee?

De deadline voor inzending is 11 december 2019 om 12.00 uur CET. De winnaar wordt op 12 december 2019 bekendgemaakt op onze Fast Lane LinkedIn-pagina

Succes!

** Heb je geen LinkedIn-profiel? Laat het ons weten in het formulier.Meer weten over Google Cloud-trainingen?

Klik hier en bekijk alle Google Cloud-trainingen

Meer informatie

Heb je vragen over deze winactie of over Google Cloud-trainingen in het algemeen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 030 658 2131 of info@flane.nl. We helpen je graag!


Deelnamevoorwaarden
Alleen organisaties kunnen deelnemen. Deelname voor personen is uitgesloten. Voor een succesvolle deelname moet het formulier volledig ingevuld worden. De prijs is geldig voor een groep van maximaal 12 personen. Aanvullende deelnemers kunnen worden geboekt voor een bedrag van € 200 per deelnemer. De prijs kan niet worden gecombineerd met andere promoties of kortingen en kan niet worden overgedragen aan derde partijen. De waarde die de prijs vertegenwoordigd kan niet worden uitgekeerd in geld. De prijs moet worden ingewisseld voor 31 maart 2020, anders komt de prijs te vervallen. Verder zijn de algemene voorwaarden van Fast Lane Benelux B.V. van toepassing. De winnaar wordt in een openbare update op social media bekendgemaakt. De deadline voor inzending is 11 december 2019 om 12.00 uur CET.