Fast Lane zoekt digicoaches

  • Vind jij het leuk om mensen te helpen met vragen op en over hun werkplek?
  • Ben jij communicatief en flexibel?
  • Maak jij je nieuwe IT-programma's of apps snel eigen?
  • Zie jij het als een uitdaging dingen zelf uit te zoeken, maar ben je tegelijkertijd niet bang om vragen te stellen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een korte introductie
Werkplekken: vandaag de dag zijn ze vrijwel allemaal digitaal. Zo wordt er gewerkt met PC's, laptops en telefoons waarop software, programma's of apps draaien. Zo'n digitale werkplek is aan verandering onderhevig. Een voorbeeld: een organisatie stopt met vaste telefonie en alle medewerkers gaan bellen met een PC of laptop en headset. Of: alle medewerkers dienen hun bestanden op te gaan slaan in de cloud in plaats van op een netwerkschijf.

Fast Lane helpt organisaties en medewerkers met het zo soepel mogelijk laten verlopen van die verandering. Daar hebben we mensen voor nodig. Wij noemen dat digicoaches.

Wij zoeken jou!
Wij zoeken meerdere digicoaches die onderdeel willen worden van onze vaste pool van zzp'ers. Iemand die binnen een organisatie wordt ingezet om medewerkers te ondersteunen bij veranderingen rondom hun werkplek. Een digicoach is goed op de hoogte van de veranderingen waarmee de medewerkers te maken hebben en beschikt over de vaardigheden om deze medewerkers te helpen.

Je bent communicatief en didactisch sterk, je vindt het leuk om mensen te helpen, je maakt je nieuwe programma's en apps snel eigen en je bent niet bang om vragen te stellen. Je kunt je goed manoeuvreren tussen verschillende afdelingen en functies.

Je bent aanwezig bij organisaties die recent een verandering hebben doorgemaakt. Je kijkt mee met de medewerkers, checkt proactief of iedereen weet wat hij of zij moet weten en/of beantwoordt vragen. De ene keer geef je 1-op-1 uitleg, de andere keer geef je uitleg aan een groep medewerkers. Administratieve taken maken ook onderdeel uit van de functie.

Let op: je hoeft geen IT'er of trainer te zijn of perse ervaring te hebben in het IT-werkveld. Enige ervaring met het werken met computers en/of het begeleiden of coachen van mensen is een pre. Natuurlijk ga je medewerkers helpen die werken met bepaalde IT-programma's, maar begrip voor de vragen en het inspelen op het gedrag van de medewerkers zijn minstens zo belangrijk. Wij zorgen voor een inwerkprogramma en zijn altijd beschikbaar in het geval van vragen.

Wil je meer weten of lijkt het je leuk aan de slag te gaan als digicoach?
Wij horen graag van je! Neem contact op met Ingrid Harkema, Directeur Operations, via 030 658 2131 en/of stuur je sollicitatiebrief en CV per e-mail naar personeelszaken@flane.nl.