Fast Lane's Kopklas

Voeg in korte tijd waarde toe
aan je medewerkersZoekt jouw organisatie junior netwerk- of cloudengineers met een mbo4-diploma ICT, een of twee jaar werkervaring én aantoonbare kennis van netwerken, virtualisatie, Linux, Python en AWS of Azure Cloud?

Zoek niet langer, maar creëer je eigen Young Professional-programma.

Fast Lane leidt mbo4- en hbo-studenten in één jaar op tot het behalen van vijf erkende industriecertificaten voor Cisco, VMware, Linux, Python en AWS of Microsoft Azure.

Juniors met relevante industriecertificaten ontwikkelen zich sneller naar professional-niveau in de snel veranderende ICT-markt. De kopklas van geeft mbo4- en hbo-studenten een brede basis. Je organisatie voegt zo in korte tijd tegen relatief lage kosten veel waarde toe aan je medewerker(s).

Hoe werkt het?

  • Je medewerker leert gedurende een jaar één vaste dag per week. Een combinatie van werken en leren is een effectieve manier van leren.
  • Je medewerker behaalt vijf certificaten die een defacto standaard zijn in netwerken, virtualisatie, operating systems, programmering en cloudbeheer.
  • De trainingen die voorbereiden op het behalen van de certificaten zijn op associate niveau – level 300. De modules zijn gericht op cloud-rollen: cloud administrator, cloud developer, cloud architect. Ze bestaan uit een combinatie van college, labs en groepsopdrachten. Bij iedere module is extra e-learning beschikbaar.
  • Je medewerker bepaalt in overleg met jou of hij/zij examen doet op foundation niveau (level 200) of associate niveau (level 300). Examenvouchers zijn inbegrepen.

Investering voor jouw organisatie

De investering voor het volledige traject, trainingen én examens, is € 9.500. Mogelijk is voor je medewerker een studiebeurs beschikbaar vanuit een subsidietraject. De studiebeurs wordt in mindering gebracht op de investering.

Meer weten?

Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie? Neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op via +31 (0)30 658 2131 of .