NetApp Training Units

NetApp Training Units (TU's) zijn tegoeden die gebruikt kunnen worden ter betaling van NetApp trainingen: zowel voor trainingen in het Open Rooster als voor maatwerktrainingen op locatie.

U koopt uw Training Units direct in bij NetApp of bij één van de NetApp resellers in hoeveelheden van 1, 10, 20, 50, 100 of 200. 12 Training Units staan gelijk aan één dag klassikale training. Alle Training Units zijn geldig tot 12 maanden na aanschaf.

U wisselt uw Training Units in bij Fast Lane. Bij het registreren van een training geeft u het Purchase Order nummer door dat u bij aankoop van de Training Units hebt gekregen. Fast Lane verifieert dit nummer bij NetApp en bevestigt uw registratie.

Wanneer u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw training met Training Units te betalen, is het noodzakelijk dat u in het bezit bent van een NetApp Support ID. Een Support ID kan aangemaakt worden via de website van NetApp netmarket.netapp.com. Inschrijving vereist enkel standaard registratiegegevens.

Natuurlijk is het ook mogelijk te registreren zonder gebruik te maken van Training Units. In dat geval stuurt Fast Lane u een factuur voor de gevolgde training.

NetApp Trainingen

Voor meer informatie over NetApp Training Units neemt u contact op
via info@flane.nl of 030 658 2131