Gecertificeerde professionals in úw organisatie

Talent@Work

Fast Lane en i-share ICT Consultants bieden de oplossing voor het tekort aan geschoolde en gecertificeerde IT'ers.


Talent@Work: gecertificeerde professionals in úw organisatie

Het Talent@Work-programma is een leren-/werkenprogramma van Fast Lane en zusterorganisatie i-share ICT Consultants. Het leidt IT-talent op tot specialist door hen voor te bereiden op het behalen van IT-certificeringen en vindt daarnaast werkgevers waar de kandidaten hun kennis direct in de praktijk brengen.

Wat kan Talent@Work voor u betekenen?

  • Een gericht programma dat draait om werving, selectie, opleiding en begeleiding.
  • Na 7 maanden de beschikking over een gecertificeerd specialist.
  • Goede investering in de krappe arbeidsmarkt voor IT-specialisten.
  • Diverse go/no go-momenten, iets dat optimale flexibiliteit biedt en risico’s uitsluit.
  • Een all-in uurtarief.
  • De mogelijkheid de medewerker na 7 of 12 maanden op de eigen payroll te zetten.
  • Een overdraagbaar studiecontract dat uw investering borgt.

Eén aanspreekpunt binnen Talent@Work

Binnen Talent@Work combineren Fast Lane en i-share de expertise. Voor u blijft het overzichtelijk: door onze intensieve samenwerking hebt u slechts één aanspreekpunt.

Wilt u meer weten?

Aarzel niet om contact op te nemen met Ingrid Schouten via 030 658 2131 of ingrid.schouten@flane.nl.
Zij vertelt u graag meer over onze talenten.

Talent@Work: oplossing voor het tekort aan geschoolde IT'ers

"In 2016 zal er zeker een tekort aan hoogopgeleide ICT'ers bestaan." - Branchevereniging ICT~Office

"Kennis van de nieuwste technologieën is iets dat veel kandidaten eenvoudigweg ontberen." - Computable

"Het tekort aan hoogopgeleid IT-personeel wordt een steeds nijpender probleem." - AutomatiseringGids

Waarom Talent@Work?

Wij horen het overal om ons heen: de vraag naar getalenteerde, geschoolde IT'ers blijft onverminderd groot. IT'ers die precies voldoen aan een door uw organisatie opgesteld profiel. En dat laatste is nu net wat het zo moeilijk maakt om de juiste talenten te vinden.

Daarom hebben Fast Lane en i-share ICT Consultants de handen ineen geslagen en Talent@Work geïntroduceerd. Wij vinden talentvolle starters en juniors met een basisopleiding in IT en leiden deze op zodat de kandidaten precies voldoen aan het door u opgestelde profiel.

Met deze talentprogramma's geven wij niet alleen gehoor aan de vraag naar geschoolde IT'ers, maar ook aan de trend dat ontwikkelingsmogelijkheden voor starters in de ICT het belangrijkste aspect zijn in de keuze voor een baan. (Bron: Computable)

Wilt u meer weten?

Aarzel niet om contact op te nemen met Ingrid Schouten via 030 658 2131 of ingrid.schouten@flane.nl.
Zij vertelt u graag meer over het programma en onze talenten.

Java Talent@Work: gecertificeerde Java-professionals in úw organisatie

In juli 2016 is het Java Talent@Work-programma van start gegaan. 25 talentvolle IT'ers zijn gestart en bereiden zich voor op het behalen van de OCA- en OCP-certificeringen.

Bent u op zoek naar een Java-professional die direct aan de slag kan in uw organisatie? Neem contact op met Ingrid Schouten via 030 658 2131 of ingrid.schouten@flane.nl.
Zij vertelt u graag meer over onze talenten.


Java-developers
Volg de voortgang van het Java Talent@Work-programma op LinkedIn

Cisco Talent@Work: gecertificeerde Cisco-professionals in úw organisatie

cisco, learning partner, clspIn 2016 zijn diverse kandidaten gestart in het Cisco Talent@Work-programma. De kandidaten beschikken over de CCNA Routing & Switching-certificering en ontwikkelen zich richting CCNP-niveau. Op welke technologie dit is, wordt in overleg met de werkgever bepaald.

Bent u op zoek naar een Cisco-professional die direct aan de slag kan in uw organisatie? Neem contact op met Ingrid Schouten via 030 658 2131 of ingrid.schouten@flane.nl.
Zij vertelt u graag meer over onze talenten.

Kandidaten vertellen

"Wat mij ontzettend aanspreekt aan het Talent@Work-programma is het feit dat er zoveel te leren is. Het is niet zomaar starten bij een werkgever en ingewerkt worden, maar het is, aan de hand van een gedegen opleidingsplan, op professioneel niveau Cisco-certificeringen behalen die direct raakvlakken hebben met mijn werk.

Ik word langzaam klaargestoomd voor de complexere taken in mijn organisatie. Ik krijg de tijd en ruimte om mijzelf te ontplooien, trainingen te volgen en te studeren. Door de korte lijnen binnen VisionsConnected kan ik snel schakelen met diverse afdelingen. Denk hierbij aan in-house development en direct contact met Cisco. Het motiveert me om me verder te ontwikkelen.

Er is een nauwe samenwerking tussen Fast Lane, i-share ICT Consultants en VisionsConnected. Ik word hierdoor op een goede manier begeleid. De trainingen volg ik bij Fast Lane, of het nu e-learning is, of klassikale of online trainingen zijn. Zij zorgen ervoor dat de kennis die nodig is precies past bij mijn manier van leren. De kennis komt dus op de juiste manier binnen op het juiste moment."

Mehmet Varlik, Cisco Collaboration-specialist
Mehmet neemt op dit moment deel aan het Talent@Work-programma, is werkzaam bij VisionsConnected en behaalde diverse Cisco Routing & Switching- en Collaboration-examens en -certificeringen.

"Vorig jaar was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik was benieuwd naar de verschillende functies en bedrijven in de wereld van networking en wilde mijn netwerkkennis uitbreiden met het behalen van de CCNP Routing & Switching-certificering. Het Talent@Work-programma sprak mij aan omdat het perfect aansluit op dat wat ik wilde.

Ik kon direct aan de slag bij één van de klanten van i-share ICT Consultants en tegelijkertijd werken aan het uitbreiden van mijn kennis. Zowel vanuit de werkgever als vanuit IT-opleider Fast Lane werd ik begeleid. Ik volgde diverse Cisco-trainingen, behaald examens en ontving studiebegeleiding."

Daniël Fauth, Netwerkspecialist
Daniël nam in 2015 en 2016 deel aan het Talent@Work-programma en behaalde zijn CCNA Routing & Switching-certificering en diverse CCNP Routing & Switching-examens.

"Ik heb het talentprogramma ervaren als een compact opleidingsprogramma waarvan ik veel heb geleerd. Mede door de kennis en ervaring van de docenten, de logische opbouw van het opleidingsprogramma en de flexibiliteit van mijn werkgever heb ik alle examens met goed gevolg af kunnen sluiten. Natuurlijk is het hard werken, maar het programma was zo opgezet dat ik alleen ter voorbereiding op de examens ’s avonds of in het weekend hoefde te studeren. De combinatie leren en werken was daarom prima te doen.

Het talentprogramma heeft me ver gebracht: ik heb veel ervaring op kunnen doen bij mijn werkgever en ben blij dat ik de Cisco-certificeringen in mijn bezit heb!"

Hans Jongejeugd, Technical Service Manager
Hans nam in 2008 deel aan het Talent@Work-programma en behaalde zijn CCVP-certificering (nu CCNP Voice).

* Verplichte velden

 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.   Got it!