Meer weten? Wij helpen u graag verder.
+31 30 658 2131

Online trainingen en e-learningtrainingen
Train flexibel en kies voor digitale leeroplossingen

lees meer

IBM en Fast Lane

Fast Lane Benelux werkt samen met een aantal IBM Global Training Providers. Door deze samenwerking zijn wij in staat u de grootste verscheidenheid aan geautoriseerde IBM-trainingen te bieden, zowel in een open rooster als in de vorm van maatwerktrainingen. Wij werken altijd met gecertificeerde docenten en officiële IBM-cursusmaterialen en -labs.

Als specialist in networking, storage en virtualisatie hebben wij in aanvulling op het IBM portfolio VersaStack-trainingen ontwikkeld. VersaStack is een geïntegreerd infrastructuur-ontwerp op basis van servers en switches van Cisco en storage van IBM.

Wij helpen u graag met het vinden van de opleiding én de certificering die u nodig heeft, en met het up-to-date houden van deze certificering. Hiervoor maken wij gebruik van CertiTool: onze certificeringsdatabase waarin de voorwaarden voor certificering en de reeds behaalde examens en specialisaties samenkomen.

Door Fast Lane Benelux als uw IBM training provider te kiezen, heeft u niet alleen toegang tot trainingsoplossingen van IBM, maar ook tot die van Cisco, NetApp, VMware, Oracle en Microsoft. Op deze manier bieden wij u geïntegreerde trainingsoplossingen voor uw actuele Cloud-, Storage-, Analytics-, Big Data- en andere IT-trainingsvragen.

Snel naar alle IBM Software-trainingen
Snel naar alle IBM Systems-trainingen
Snel naar alle VersaStack-trainingen

Voor meer informatie over de IBM-trainingen neemt u vrijblijvend contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of info@flane.nl.