Fast Lane-webinars

Een overzicht van onze webinars over de laatste trends en technologieën

De experts van Fast Lane houden je graag op de hoogte over de laatste trends en technologieën. Schrijf je hieronder in voor een van onze webinars.

AI: the next best thing in technology

AIEerst kwam 'het internet', daarna 'de cloud' en nu is daar de volgende revolutie die ons leven verandert: Artificial Intelligence, oftewel: AI.

Velen zien AI als een ver-van-hun-bed-show. Niets is minder waar. AI is ons leven binnengekomen via de achter- én de voordeur. We maken er ook al langer gebruik van dan we denken omdat het niet altijd 'AI' heet. Zo noemt PowerPoint het 'designer ideas' en heet het binnen Google Maps 'de nu snelste route voor de huidige verkeerssituatie'.

Artificial Intelligence gaat de manier waarop we leven en werken veranderen. De vraag is echter: hoe kun je AI een echt voordeel laten zijn in je werk en privéleven? Zonder vooroordelen en schending van ethiek, bijvoorbeeld. Een vraag voor ons allemaal en zeker niet alleen voor techneuten.

In onze webinarserie staan we stil bij bovenstaande vraag en onderwerpen. Adviseur en spreker Jolanda ter Maten belicht in ieder webinar een andere invalshoek. Ieder webinar bevat theorie, praktijkvoorbeelden en interactie met de deelnemers.

Schrijf je in en breng je organisatie, je medewerkers én jezelf goed voorbereid naar 'the next best thing' in technologie: AI.

Jolanda ter MatenOver Jolanda

Jolanda ter Maten is internationaal trainer, adviseur, auteur en spreker op het gebied van nieuwe technologieën zoals Artificial Intelligence. Zij wordt daarnaast regelmatig ingehuurd als expert bij de Europese Commissie voor 'Blockchain Observatory & Forum' en 'Horizon2020'. Jolanda heeft een Master of Science Degree van de TU Twente op het gebied van Human Resources Development en een postdoctorale opleiding Strategisch HR-Business Management aan de Universiteit van Groningen gevolgd.

Het is haar drive om zakelijke leiders wereldwijd te helpen bij de overgang naar een nieuwe digitale samenleving. Ze heeft meer dan 30 jaar ervaring in het begrijpelijk en inzichtelijk maken van kansen en mogelijkheden die nieuwe technologie biedt.


AI webinar 1
De AI-revolutie: transformeer de toekomst
met Intelligent Technology

donderdag 29 februari 2024, 10.30 uur

Na afloop van dit webinar heb je een duidelijk beeld van hoe AI onze toekomst verandert en hoe je de technologieën kunt gebruiken in je huidige IT-omgeving. HR-managers krijgen tips en handvatten om hun teams voor te bereiden op AI-gedreven veranderingen.

- dit webinar heeft plaatsgevonden -

AI webinar 2
Data Science voor AI: van data naar insights
donderdag 28 maart 2024, 10.30 uur


Na afloop van dit webinar begrijp je de cruciale rol van data in de wereld van AI. Je leert hoe data de basis vormt voor intelligente besluitvorming en AI-systemen. Het is van cruciaal belang dit inzicht te hebben wanneer je effectief AI-oplossingen wilt implementeren in je organisatie. Tijdens dit webinar leggen we ook de verbinding met ethiek, een onderwerp dat uitgebreider aan de orde komt in webinar 4.

- dit webinar heeft plaatsgevonden -

AI webinar 3
Natural Language Processing: hoe AI ons begrijpt
donderdag 25 april 2024, 10.30 uur

Na afloop van dit webinar heb je gezien hoe Natuurlijke Taalverwerking (NLP) AI in staat stelt menselijke taal te begrijpen en verwerken. Je leert over de essentiële NLP-technieken en ziet praktische toepassingen, zoals chatbots en spraakassistenten, in actie. Begrijpen hoe NLP werkt is van cruciaal belang voor het verbeteren van de interactie tussen de technologie en de gebruikers in je organisatie.

Schrijf je in

AI webinar 4
Ethische AI: bias, privacy en governance
donderdag 30 mei 2024, 10.30 uur

Na afloop van dit webinar begrijp je het belang van het ethisch verzamelen en gebruiken van data, iets wat essentieel is voor verantwoorde AI-ontwikkeling. Je begrijpt zowel de technische als de ethische aspecten van data in AI en kunt deze toepassen. HR-managers krijgen inzicht in hoe zij hun teams kunnen voorbereiden op de ethische uitdagingen die samenhangen met data in AI.

Schrijf je in

AI webinar 5
AI in het onderwijs: gepersonaliseerde leertrajecten
donderdag 27 juni, 10.30 uur


Na afloop van dit webinar heb je inzicht gekregen in hoe AI onderwijsprogramma's dynamischer en gepersonaliseerder kan maken, en af kan stemmen op de huidige en toekomstige behoeften van de IT-sector. Je leert hoe AI kritisch denkvermogen en een leven lang leren kan bevorderen, iets wat essentieel is voor IT-professionals die hun kennis en vaardigheden up-to-date willen houden.

Schrijf je in

AI webinar 6
AI en de toekomst van werk:
skills voor de medewerker van later

donderdag 4 juli 2024, 10.30 uur

Na afloop van dit webinar weet je hoe AI de toekomst van werk vormgeeft en welke vaardigheden belangrijk zijn om te floreren in een AI-gedreven arbeidsmarkt. Je leert over opkomende technische en softskills die nodig zijn om voorop te blijven lopen. Daarnaast geeft het webinar organisaties adviezen over hoe zij hun werknemers kunnen ondersteunen in deze ontwikkelingen. De inzichten zijn cruciaal voor zowel IT-professionals als HR-managers om een toekomstbestendige workbase te bouwen.

Schrijf je in

Meer weten

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 030 658 2131 of info@flane.nl. We helpen je graag!