Meer weten? Wij helpen u graag verder.
+31 30 658 2131

Online trainingen en e-learningtrainingen
Train flexibel en kies voor digitale leeroplossingen

lees meer

EMAN cert category: 2398, ibm

IBM-certificeringen

Is uw doelstelling het behalen van één of meerdere IBM-certificeringen? Neem contact op met Fast Lane om uw wensen en ideeën te bespreken. Wij vertalen deze graag in een flexibel certificeringsplan.

Wilt u zichzelf vast oriënteren? Op de website van IBM kunt u een compleet overzicht vinden van alle IBM-certificeringsprogramma’s. Vindt u een bepaalde training voor de door u gewenste certificering niet terug op onze website? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Certificering voor IBM Business Partners
IBM Business Partners dienen zich te certificeren voor de producten en diensten van IBM die zij willen leveren. Daarnaast levert certificering u en uw organisatie ‘skills points’ op, waarmee uw organisatie een hogere status als IBM-partner verkrijgt (member > advanced > premier level). Hiermee krijgt uw organisatie toegang tot meer IBM-mogelijkheden en -voordelen.

IBM kent voor haar partners het You Pass We Pay Program. Dit programma is bedoeld om uw organisatie te helpen bij het opbouwen van IBM product skills, door een aantal kosten van trainingen en examens terug te betalen wanneer u examens behaalt voor geselecteerde software-producten. Dit programma is beschikbaar voor Business Partners die het IBM Value Package gekocht hebben.

Meer informatie over al dit soort zaken kunt u als IBM Business Partner terugvinden op de IBM PartnerWorld-website.

Behaal en behoud uw IBM-partnercertificering met CertiTool
Een IBM-partnercertificering behalen en behouden op Advanced- en Premier-level is een tijdrovend karwei. Verschillende medewerkers volgen trainingen en leggen examens af en het partnerprogramma wijzigt geregeld. Wijzigingen die nauwkeurig in de gaten gehouden moeten worden. Het missen van een wijziging kan immers het verliezen van de partnerstatus tot gevolg hebben.

CertiTool is onze database waarin de voorwaarden voor partnercertificering en de door de medewerkers behaalde examens en specialisaties samenkomen. In één oogopslag is te zien welke acties er ondernomen moeten worden, nu en in de toekomst. Wij zorgen ervoor dat CertiTool te allen tijde up to date is.

Lees meer over CertiTool

Examens
IBM-examens kunnen worden geboekt bij een Pearson VUE-examencentrum, via www.pearsonvue.nl of via één van onderstaande telefoonnummers. De examencentra zijn verspreid over de Benelux te vinden. Bezoek de website van Pearson VUE voor het dichtstbijzijnde examencentrum.

Nederland: 0800 023 53 23
België (Nederlands): 0800 74 174
België (Frans): 0800 74 175IBM-partners en hun certificering: hoe zit het precies? [blog]
In 4 stappen naar de best passende IBM-training [blog]
Geschreven door Karin van Erven, Business Manager IBM

Voor meer informatie over IBM-certificeringen neemt u vrijblijvend contact met ons op via info@flane.nlof 030 658 2131. Wij helpen u graag!