CertiTool: certificeringen en competenties van alle medewerkers in 1 eenvoudig overzicht

Fast Lane's CertiTool is een online tool dat een overzicht biedt van de in je organisatie aanwezige certificeringen, specialisaties en competenties. Het laat zien waar je organisatie nu staat, wat de stappen zijn die je organisatie moet nemen om de opgestelde doelen te behalen en het voorziet desgewenst in opleidingsplannen per medewerker.

(Partner)certificeringen eenvoudig in kaart gebracht

Partnercertificeringsprogramma's, van welke leverancier dan ook, zijn vaak veelomvattende, gedetailleerde programma's vol afhankelijkheden en met veel informatie over examens en certificeringen.

Op basis van jarenlange ervaring met verschillende partnercertificeringsprogramma's ontwikkelden wij CertiTool: een tool dat zowel de eisen uit de partnerprogramma's weergeeft als de weg die je organisatie moet bewandelen om een certificering te behalen en te behouden.

CertiTool zorgt voor een eenvoudige weergave en makkelijk beheer van de certificeringsprogramma's.

Partnerprogramma's van iedere leverancier

Cisco, AWS, Microsoft, Citrix en meer: ongeacht de leverancier of de complexiteit van het partnercertificeringsprogramma, CertiTool ondersteunt en biedt duidelijkheid.

Onze werkwijze: 6 stappen

Wij maken gebruik van 6 stappen. Eenvoudig en overzichtelijk.

Bekijk hier de 6 stappen

Vaardigheden en competenties

CertiTool enkel inzetten om de vaardigheden en competenties van de medewerkers in je organisatie in kaart te brengen? Ook dat kan.

Voor kleine en grote organisaties

CertiTool is geschikt voor zowel kleine als grote organisaties. De kosten zijn beperkt tot een vast maandbedrag per medewerker.

Alle voordelen op een rij

Duidelijkheid en overzicht. Je hebt op ieder willekeurig moment inzicht in:

  • Meest actuele eisen van de (partner)certificerings-programma's
  • Huidige situatie van je organisatie
  • Stappen die je organisatie moet nemen om de certificering te behalen of behouden, inclusief deadlines
  • Gedetailleerd opleidingsplan per medewerker
  • Eventuele risico's die je organisatie loopt

Kortom: je organisatie bespaart tijd en energie en is ervan verzekerd dat de partnercertificerings-programma's in goede handen zijn.

Meer weten of een demo zien?

Benieuwd naar CertiTool en onze werkwijze? We komen graag langs om de mogelijkheden te laten zien. Neem vrijblijvend contact met ons op via 030 658 2131 of info@flane.nl.

Privacy

Uiteraard gaan wij zorgvuldig en vertrouwelijk om met alle verstrekte gegevens. De privacy van zowel de organisatie als de medewerkers blijft volledig gewaarborgd.

Direct starten?

Starten is eenvoudig. We hebben enkel een overzicht nodig van alle medewerkers en hun huidige certificeringen. Wij zorgen voor de rest.

Wat onze klanten zeggen

"Het in één oogopslag kunnen zien welke specialisaties en certificeringen gaan verlopen, op een eenvoudige, overzichtelijke en snelle manier: dat is de reden dat onze organisatie ervoor gekozen heeft te gaan werken met de CertiTool van Fast Lane. Ik zie welke trainingen er binnen de organisatie gevolgd moeten worden, wat de bijbehorende examens zijn en op welke termijn er actie ondernomen moet worden. Het mooiste vind ik dat deze informatie direct vertaald wordt in een concreet opleidingsplan per medewerker, inclusief bijbehorende kosten. Dit gebruik ik in mijn budgetten."
Marcel Ruijterlinde, Manager Managed Services Operations, NTT Ltd.

"Wat is de status van de Cisco-certificeringen? Welke medewerkers moeten welke trainingen volgen en welke examens afleggen? Wanneer moet dit plaatsvinden? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we het overzicht blijven houden? Voor ons was het telkens weer een enorm karwei om al deze informatie helder in kaart te brengen en te houden. Fast Lane neemt ons een groot deel van de werkzaamheden uit handen. Ik heb nu te allen tijde een up-to-date overzicht van de certificeringstatus van onze organisatie en de bijbehorende examens en trainingen."
Jasper van 't Wout, Chief Strategy Officer, Avit Group

"Binnen onze organisatie werden partnerspecialisaties en -certificeringen altijd bijgehouden in een eigen ontwikkelde database in combinatie met diverse Excel-sheets. Wat we echter misten binnen deze werkwijze is een overzicht van de specialisaties die dreigden te verlopen. Met de CertiTool van Fast Lane is dit allemaal opgelost. De tool geeft inzicht in de actuele partnerstatus en waarschuwt wanneer wij actie moeten ondernemen om te voorkomen dat specialisaties verlopen of onze partnerstatus in gevaar komt. Het geeft ons voldoende tijd trainingen te plannen en andere acties uit te zetten. Daarnaast denkt Fast Lane actief mee in het kader van opleidingsplannen."
Martijn Schram, Business Unit Manager, Water & Infra bij ICT Group

"Het bijhouden van alle specialisaties en certificeringen binnen de organisatie is altijd een handmatige en dus tijdrovende bezigheid geweest. Omdat er binnen onze organisatie nu gebruik gemaakt wordt van de CertiTool van Fast Lane, zie ik één overzicht welke trainingen gevolgd en welke examens afgelegd moeten worden om te voorkomen dat certificeringen en specialisaties verlopen. Ook de kosten zijn direct inzichtelijk. Het scheelt me veel tijd."
Teamleider, Cisco Gold Partner

Meer weten of een demo zien?

Benieuwd naar CertiTool en onze werkwijze? We komen graag langs om de mogelijkheden te laten zien. Neem vrijblijvend contact met ons op via 030 658 2131 of info@flane.nl.