Cisco Learning Network introduceert nieuw programma voor Cisco Learning Partners

Fast Lane in nieuw Cisco Learning Partner Lounge programma

Fast Lane is trots deel te mogen nemen aan een nieuw programma op het Cisco Learning Network (CLN): het Learning Partner Lounge programma. Het programma rondt op dit moment de pilotfase af.

Fast Lane is uitgenodigd deel te nemen aan het Learning Partner Lounge programma als waardering voor zijn eerdere bijdrage aan het Cisco Learning Network.

Learning Partner Lounges zijn speciaal voor geautoriseerde Cisco Learning Partners ontworpen communities binnen het Cisco Learning Network, waar partners de mogelijkheid hebben zowel technisch als promotioneel materiaal beschikbaar te stellen.

Ann Marcus, Community Manager voor het Cisco Learning Network: "Fast Lane heeft hard gewerkt om zijn Lounge in te richten en was in de pilotfase de eerste Cisco Learning Partner die de Lounge lanceerde. In de Fast Lane Lounge zijn video’s en links naar technisch materiaal te vinden, evenals informatie over producten, services en binnenkort startende trainingen. De Lounge is reeds bezocht door geïnteresseerde CLN-leden, maar ook door andere Learning Partners die de Fast Lane Lounge als voorbeeld gebruiken tijdens het opzetten van hun eigen Lounge."

De Fast Lane Lounge is nu toegankelijk voor alle leden van het Cisco Learning Network.

U bent van harte welkom!

Het Cisco Learning Network is een Web 2.0 community, bedoeld voor zowel ervaren als startende IT-professionals, waarmee Cisco wereldwijd de ontwikkeling van technisch talent stimuleert. Binnen het Cisco Learning Network kunnen professionals over de hele wereld samenwerken door documenten te delen, open forumdiscussies en het uitwisselen van ideeën in een besloten omgeving. Gestart door Learning@Cisco in 2008, heeft het Cisco Learning Network momenteel circa 300.000 geregistreerde leden. Registratie is gratis.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Fast Lane Lounge of voor vragen over Cisco-trainingen, -certificeringen of speciale Cisco-programma's neemt u contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of stuurt u ons een e-mail.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: