Fast Lane-team


Herman Goedman
Business Manager Cisco


Kees Boot
Business Manager


Nico Heemskerk
Sales Manager


Faysal El Fassi
Accountmanager


Lynda van Leeuwen
Inside Sales


Ingrid Mellegers
Accountmanager


Ingrid Schouten
Accountmanager


Roland Stengg
Accountmanager


Harold Opreij
Accountmanager BeLux


Marjolein Marinissen
Marketing


Karin Martens
Customer Service


Kashal Feley
Receptioniste


Daniëlle Demeijer
Operations


Ruth López
Operations


Jordi van der Windt
Trainer, consultant


Eline Klooster
Trainer, consultant


Rozemarijn Warning
Trainer, consultant


Abdullah Aslan
IT


Serpil Köycü
Finance

Over Fast Lane

Fast Lane biedt praktijkgerichte, geautoriseerde Cisco-, NetApp-, VMware-, IBM- en Oracle-trainingen, en richt zich op de werkgebieden networking, storage en virtualisatie.

Een Cisco-, NetApp-, VMware-, IBM- of Oracle-training bij Fast Lane betekent trainen met geautoriseerd cursusmateriaal en oefenen binnen een officiële labomgeving. Fast Lane werkt uitsluitend met gecertificeerde docenten: docenten die het lesgeven combineren met (kortlopende) projecten en deze praktijkervaring gebruiken ter verrijking in de klas. De trainingen vinden in diverse leervormen plaats: klassikaal, online of in combinatievorm, zowel in een open rooster als in op maat gemaakte, klantspecifieke programma’s.

In 2013 ontving Fast Lane de award voor Cisco Global Learning Partner of the Year en in 2011, 2010 en 2009 ontving Fast Lane deze Cisco-award ook al voor de regio Europa. In 2011 werd Fast Lane onderscheiden met de NetApp Partner Award. Fast Lane Benelux is een door Ecabo en GOC erkend stagebedrijf, een door het LPI geaccrediteerd opleider en lid van de VOI.

Fast Lane werd in 1996 opgericht en is op dit moment wereldwijd vertegenwoordigd. Fast Lane Benelux heeft kantoren en diverse trainingslocaties verspreid over Nederland, België en Luxemburg met het hoofdkantoor in Utrecht.

Meer weten?
Wij helpen u graag verder! U bereikt ons via 030 658 2131 of info@flane.nl.

 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.   Got it!