DCNID en DCNI-2 met gegarandeerde doorgang in oktober

Cisco Data Center & Nexus: gegarandeerde trainingen bij Fast Lane

Het portfolio van Fast Lane omvat alle officiële trainingen op het gebied van Cisco Data Center en Cisco Nexus.

Een tweetal trainingen uit dit portfolio, zowel de !DCNI-2 als de !DCNID training, vinden in oktober met gegarandeerde doorgang plaats. Reageer snel, want plaatsen zijn beperkt!

Implementing Cisco Data Center Network Infrastructure 2 (DCNI-2)
Binnen deze 5-daagse training ligt de nadruk op Cisco Nexus: de Nexus 2000, 5000 en 7000 worden behandeld, zowel in de vorm van theorie als in de vorm van praktische laboefeningen. De training behandelt de implementatie van Cisco Data Center oplossingen gebaseerd op de Cisco Nexus producten. Daarnaast wordt actief gebruik gemaakt van de labomgeving om NX-OS en FCoE toe te lichten.

De !DCNI-2 training maakt, binnen de specialisatie !Cisco Data Center Networking Infrastructure Support Specialist, onderdeel uit van de Advanced Data Center Networking Infrastructure certificering in het Cisco Channel Partner Program.

!Klik hier voor de volledige beschrijving

Data Center Network Infrastructure Design (DCNID)
Deze 5-daagse training gaat dieper in op het ontwerp van een Data Center netwerk. Er wordt onder andere aandacht besteed aan de Cisco Nexus producten, de Catalyst 6500 en Catalyst 4948, Firewall Service Module, Intrusion Detection Services Module en Network Analysis Module.

De !DCNID training maakt, binnen de specialisatie !Cisco Data Center Networking Infrastructure Design Specialist, onderdeel uit van de Advanced Data Center Networking Infrastructure certificering in het Cisco Channel Partner Program.

!Klik hier voor de volledige beschrijving

Meer informatie
Voor meer informatie over de Cisco Data Center trainingen of Cisco trainingen in het algemeen neemt u contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of e-mail.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: