Fast Lane biedt meer trainingen op het gebied van networking, storage en virtualisatie

Fast Lane start samenwerking met opleider INDC, aanbieder van Juniper- en HP-trainingen

Het bieden van een compleet aanbod aan trainingen op het gebied van networking, storage en virtualisatie: dat is wat wij nastreven. Voor Cisco-, NetApp-, VMware- en Symantec-trainingen bent u daarom bij ons aan het juiste adres. Maar wist u dat wij u een veel breder trainingportfolio kunnen aanbieden door onze samenwerking met andere opleiders?

Zo werken wij samen met INDC, Institute for Networking & Data Center Technologies, geautoriseerd opleidingspartner van onder andere Juniper en HP. Net als Fast Lane biedt INDC alleen de door de vendor geautoriseerde trainingen aan. Cursisten ontvangen het officiële cursusmateriaal en oefenen binnen een professionele labomgeving. En de INDC docenten? Die zijn gecertificeerd door Juniper en HP en wisselen het verzorgen van trainingen af met het invullen van (kortlopende) projecten. Deze praktijkervaring gebruiken zij ter verrijking van de theorie in de klas.

INDC biedt de trainingen aan in een open rooster met locaties verspreid over de Benelux. Heeft u een specifieke trainingsbehoefte die niet met de standaardtrainingen ingevuld kan worden? Ook maatwerktrainingen en trainingen op uw locatie behoren tot de mogelijkheden.

Wij maken het u zo makkelijk mogelijk: voor vragen rondom Juniper- en HP-trainingen kunt u gewoon bij uw vaste Fast Lane-contactpersoon terecht. Wij helpen u graag verder!

Bekijk de website van INDC of neem direct vrijblijvend contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of info@flane.nl.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: