CSE versie 6.0 basistraining voor Cisco partnercertificeringen

Fast Lane biedt vernieuwde training Cisco Sales Essentials (CSE)

De !, de certificering die aan de basis staat van verschillende Cisco partnercertificeringen, is vernieuwd. De nieuwe certificering gaat dieper in op de nieuwe architectuurspecialisaties van het Cisco channelpartnerprogramma. Het bijbehorende examen is 646-206 CSE.

De training !FL-CSE bereidt voor op het behalen van de CSE-certificering. Gedurende twee dagen krijgt de student een overzicht van het Cisco productportfolio en inzicht in de architecturen, technologieën en uitdagingen die een rol spelen. Dit laatste geeft een student de benodigde bagage om het belang van de architecturen te begrijpen en het gesprek met de klant met vertrouwen aan te gaan.

De CSE-training behandelt producten over de hele breedte, van MKB tot Enterprise, en alle architecturen: Borderless Networks, Collaboration en Data Center Virtualisatie. De training is – naast voor iedereen die zich voorbereidt op het 646-206 CSE-examen – uitermate geschikt voor alle personen die op commerciële basis werken met Cisco-oplossingen en/of netwerktechnologieën in het algemeen.

Meer weten?
Meer weten over de !FL-CSE en/of de !? Neem vrijblijvend contact met ons op via 030 658 2131 of info@flane.nl.

AddThis buttons
 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.   Got it!