Cisco-, NetApp-, VMware-, Oracle-, SUSE-, IBM-, Microsoft-, ITIL-, Prince- en algemene security-trainingen onderdeel van subsidieprogramma

Boek nu een training bij Fast Lane en ontvang maar liefst 40% subsidie

De stichting Centrum Arbeidsmarktvraagstukken ICT (CA-ICT) voert een nieuw subsidieprogramma uit binnen het Sectorplan ICT: voor de eerste 2.500 boekingen op geselecteerde IT-trainingen in Nederland is een subsidie van 40% beschikbaar. De subsidie wordt verstrekt op de door de stichting CA-ICT vastgestelde cursusprijs.

Fast Lane opleidingspartner in subsidieproject

Als één van de weinige IT-opleiders in Nederland is Fast Lane door de stichting CA-ICT uitgekozen om opleidingspartner te zijn in het nieuwe subsidieprogramma. Dit betekent dat, wanneer u een training boekt bij Fast Lane, de kans groot is dat u in aanmerking komt voor de subsidie van 40%.

De door de stichting CA-ICT vastgestelde cursusprijs waarop de subsidie wordt verstrekt kan afwijken van de standaard cursusprijs die genoemd wordt op onze website. Het examen, indien beschikbaar, maakt onderdeel uit van de prijs. Neem contact op met Fast Lane voor meer informatie.

Aantal beschikbare plaatsen zeer beperkt

Het aantal beschikbare plaatsen binnen dit programma is zeer beperkt: er zijn slechts 2.500 cursusplaatsen te vergeven. Het is dus belangrijk dat u, wanneer u gebruik wilt maken van de subsidie, niet te lang wacht met het boeken van de door u gewenste training.

Onder andere Cisco-, NetApp- en Oracle-trainingen onderdeel van programma

Onderdeel van de selectie aan trainingen is een groot gedeelte van de Cisco-, NetApp-, VMware-, Oracle-, SUSE-, IBM-, Microsoft-, ITIL-, Prince- en algemene security-trainingen.

Reeds gedane boekingen

Heeft u een training geboekt bij Fast Lane die later dit jaar plaatsvindt? Wellicht is uw training één van de binnen dit programma geselecteerde trainingen en kunt u met terugwerkende kracht een flink bedrag besparen. Neem contact op met Fast Lane voor meer informatie.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het subsidieprogramma? Neem contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of info@flane.nl.
Wij helpen u graag!ShareAholic buttons
Bookmark and share this: