CCNA Voice nu met IIUC of CVOICE training

Cisco wijzigt CCNA Voice certificering

Vandaag – 24 juni 2009 – wijzigt Cisco haar CCNA Voice certificering. Vanaf vandaag zijn er twee mogelijkheden om de CCNA Voice certificering te behalen: een optie voor de enterprise markt en een optie voor midden- en kleinbedrijf (MKB).

De CCNA Voice certificering geldt als verplichte voorkennis voor het behalen van de !CCVP certificering.

De nieuwe CCNA Voice optie voor de enterprise markt behandelt de basis in Voice over IP op het gebied van Cisco Unified Communications Manager 6.0 (CUCM 6.0). Kandidaten zijn CCNA Voice gecertificeerd wanneer zij het 642-436 CVOICE examen met goed gevolg afleggen. Voor deze kandidaten biedt Fast Lane de training !.

De sinds 2008 bestaande CCNA Voice optie voor MKB gaat dieper in op de Unified Communications producten die speciaal op deze markt gericht zijn: UC500, Cisco Unified Communications Manager Express 4.1 (Cisco UME) en Cisco Unity Express (CUE). Kandidaten zijn CCNA Voice gecertificeerd wanneer zij het 640-460 IIUC examen met goed gevolg afleggen. Voor deze kandidaten biedt Fast Lane de training !Implementing Cisco IOS Unified Communications (IIUC).

Lees hier de Meest Gestelde Vragen over het behalen van de CCNA Voice en/of !CCVP certificering.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of e-mail. Wij helpen u graag verder!

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: