CUWSS, IUWVN, IUWMS en IAUWS beschikbaar via Fast Lane

Cisco introduceert nieuw CCNP Wireless curriculum

Cisco kondigt vier nieuwe trainingen aan die kandidaten voorbereiden op de nieuwe !CCNP Wireless certificering.

CCNP Wireless gecertificeerden beschikken over vergevorderde kennis en vaardigheden op het gebied van Cisco Wireless networking. De CCNP Wireless certificering bouwt voort op de in 2008 geïntroduceerde !CCNA Wireless certificering en geldt als belangrijke stap naar de Expert level !CCIE Wireless certificering.

Cisco heeft de ontwikkeling van twee van de vier CCNP Wireless trainingen uitbesteed aan Fast Lane. Fast Lane is trots een belangrijke bijdrage te hebben kunnen leveren aan het realiseren van deze ontbrekende schakel in de Cisco certificeringprogramma’s.

De training !Conducting Cisco Unified Wireless Site Survey (CUWSS) is een 5-daagse training die studenten kennis en vaardigheden biedt om een site survey technisch voor te bereiden en uit te voeren. Na afloop van de training is de student in staat een ontwerp en assessment te maken voor verificatie van de site survey.
Bijbehorend examen is 642-731 CUWSS.

De training !Implementing Cisco Unified Wireless Voice Networks (IUWVN) is een 5-daagse training die studenten leert Voice over Wireless LAN (VoWLAN) services in een draadloos network te implementeren. Na afloop van de training is de student verder in staat QoS, high-bandwidth applicaties en Multicast succesvol in een draadloos netwerk te implementeren.
Bijbehorend examen is 642-741 IUWVN.

De training !Implementing Cisco Unified Wireless Mobility Services (IUWMS) is een 5-daagse training die de student leert mobility services te integreren in een draadloos netwerk en deze te troubleshooten. Na afloop van de training is de student verder in staat indoor enterprise MESH netwerken te implementeren. De training biedt veel hands-on oefeningen waarin de student leert de mobility services op de juiste manier in een draadloos netwerk te implementeren.
Bijbehorend examen is 642-746 IUWMS.

De training !Implementing Advanced Cisco Unified Wireless Security (IAUWS) is een 5-daagse training. Het doel van de training is de student van kennis en vaardigheden te voorzien om een veilig wireless network te implementeren door te kiezen voor de juiste security features.
Bijbehorend examen is 642-736 IAUWS.

Aan de CCNP Wireless trainingen kan deelgenomen worden in elke willekeurige volgorde. Als verplichte voorkennis voor elk van de trainingen geldt de training !Implementing Cisco Unified Wireless Networking Essentials (IUWNE), ook ontwikkeld door Fast Lane.

Fast Lane biedt deze trainingen aan in de eigen trainingcentra in de Benelux of, indien gewenst, als maatwerktraining op uw locatie. Neem contact op met Fast Lane om de mogelijkheden te bespreken via 030 658 2131 of e-mail.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: