Ben jij gewapend tegen de security-uitdagingen van deze tijd?

Word onderdeel van de selecte groep van CCIE Security-gecertificeerden in Nederland en start 15 januari 2020 met het Security-opleidingsprogramma van Fast Lane en Cisco.

Security is een hot topic in IT-land. Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag en zwaktes in de infrastructuur maken organisaties enorm kwetsbaar. De security-oplossingen van Cisco helpen organisaties zichzelf en hun klanten weerbaar te maken.

Fast Lane en Cisco starten op 15 januari 2020 het blended learning CCIE Security-opleidingsprogramma.
Start in 2020 met het zorgvuldig samengestelde CCIE Security-opleidingsprogramma.Neem deel aan diverse security-trainingen in blended learning - efficiënt en effectief leren.Leg examens af en behaal de CCNP Security- én de CCIE Security-certificering.Word onderdeel van de selecte groep van CCIE Security-gecertificeerden in Nederland.

Wat houdt het CCIE Security-opleidingsprogramma in?

Het CCIE Security-opleidingsprogramma van Fast Lane en Cisco leidt de deelnemer in 12 maanden tijd op tot Cisco Security Expert. Tijdens dit zorgvuldig samengestelde opleidingsprogramma komen de belangrijkste security-technologieën gedetailleerd aan de orde en wordt de deelnemer voorbereid op het behalen van diverse Cisco-examens.

Het opleidingsprogramma is volledig in lijn met Cisco's nieuw te lanceren trainingen en examens. Er wordt gebruik gemaakt van het officiële cursusmateriaal en de officiële e-learningmodules.

De trainingen vinden plaats in blended learning: een combinatie van klassikaal leren en begeleide zelfstudie.

Welke blended learning-trainingen maken onderdeel uit van dit opleidingsprogramma?

Voor welke Cisco-certificeringen leidt dit programma op?

Wat houdt blended learning in en welke voordelen biedt het?

We leggen het hier aan je uit.

Wat zijn de kosten van dit opleidingsprogramma?

De prijs voor het volledige opleidingsprogramma is $ 8.000 excl. BTW of 108 Cisco Learning Credits per persoon. Hierbij zijn cursusmateriaal, labs, lunch en consumpties op de cursuslocatie, toegang tot het digitale leerplatform, en begeleiding en coaching tijdens het programma inbegrepen.

Meer weten of je direct inschrijven?

Neem, geheel vrijblijvend, contact op met Roland Stengg, Account Director Cisco, via 030 658 2131 of roland.stengg@flane.nl, of Jan Heijdra, Security Channel Manager bij Cisco, via jheijdra@cisco.com.