Referenties

Onderstaande organisaties hielpen we met hun user adoption-projecten.

Semi-overheid - fusie van 2 bedrijven en gebruik van Office 365

Twee bedrijven gingen verder als één organisatie en dat met een compleet nieuwe IT-omgeving. Ongeveer 300 medewerkers zijn begeleid in het gebruik van Office 365, door middel van trainingen, naslagwerk en begeleiding op de werkplek.

Implementatie Lync / Skype voor bedrijven, PeterConnects M/A Toolbar en Attendant

Binnen een advocatenkantoor werd gestart met het gebruik van Lync / Skype voor bedrijven, de PeterConnects Manager/Assistant Toolbar en Attendant. De klant vroeg ons hen te helpen met het trainen van de receptionisten en de secretaresses en hun managers. We ontwikkelden een Quick Reference Card en een training voor iedere doelgroep. Na de training begeleidden we de gebruikers op de werkplek.

Overheidsinstelling - migratie naar Windows 7 en Office 2010

De 20.000 medewerkers van een overheidsinstelling startten met het gebruik van Windows 7 en Office 2010. De klant vroeg ons met hen mee te denken om een soepele en efficiënte migratie te realiseren. Wij begeleidden de klant, ontwikkelden materialen, presentaties en trainingen en trainden de gebruikers.

Overheidsinstelling - migratie van SharePoint 2007 naar SharePoint 2013

Binnen een overheidsinstelling werd gestart met het gebruik van SharePoint 2013. SharePoint was een veelgebruikt programma en de migratie had dus grote impact. De klant vroeg ons hen te helpen met het benoemden van de verschillen tussen de versies en het trainen van de site-eigenaren. We ontwikkelden een Frequently Asked Questions-document en een Quick Reference Guide, volledig op maat, en trainden de site-eigenaren in de nieuwe, door de klant aangepaste, versie van SharePoint.

Consumentenelektronicabedrijf - optimaal gebruik nieuw product

Een consumentenelektronicabedrijf wilde graag dat de mogelijkheden van hun product door gebruikers, werkzaam bij bijvoorbeeld scholen of bedrijven, optimaal benut werden. Wanneer de gebruikers de mogelijkheden immers niet kennen en/of beheersen is de kans aanwezig dat het product niet of minder gebruikt wordt. We ontwikkelden een gebruikerstraining voor het product en trainden de gebruikers die na aanschaf met het product gaan werken.